Komentari na vest

Horvat: Odigrali smo mušku utakmicu, hrvatsko srce je pokazalo kako se bori

@

@Sivio1989

pre preko 2 godine

Taj narod vam je dva puta doneo i dao slobodu,taj narod vas je oslobodio lanaca,stala,konjusarstva.Da nije bilo Srba ne bi postojali.Kad su Srbi stekli nezavisnost i proterali Osmanlije vi niste postojali,kad su Srbi skinuli Austrougarske vi i dalje niste postojali.Nema veze,samo ti tako pricaj ali nista od Rvatske do Drine i Zemuna,nista od Vojvodine i Crvene Hrvatske,ostaje vam ova smesna poluprazna kifla i cao.A koju ste svu pomoc imali ali dzaba.Sad samo mozes da dolazis na srpski sajt.Jedno pitanje za kraj,jel ste ikad Srbe pobedili u kosarci,odbijci?Mi vas jesmo u svim sportovima.

JamesBond

pre preko 2 godine

Najgori Srbi
M

Miloš 1970

pre preko 2 godine

Najjača mi je njihova pesma Zovi samo zovi svi će sokolovi, uzeli ljudi pesmu od naših četnika i pevaju je kao da je njihova, kad im vidiš face od trenera do igrača toliko frulaša na jednom mestu majko moja, isti su kao Lutz iz filma Bruno, nije ni čudo što im devojke prevaljuju toliki put do Beograda da osete mukice šta su muškarci a ne devojčice kao Tin Lucin i Cindrić, kad vidiš prezimena sve govori koje su to snajke od ljudi!! A trener kao onaj mali genije iz crtanog filma Pevac Sofronije!
V

Vukovarac

pre preko 2 godine

Bitno da smo vas i takvi ružni složili ko metar drva 🤫😘
Z

Znaš onu

pre preko 2 godine

Stvar od Čorbe " Ljubomorko"?
Г

Гос'

pre preko 2 godine

Заборавио си Ивића, Марића и највећег Николу Граховца 😂 Чупић капитен, такође упитан ;)
S

Srbima

pre preko 2 godine

Kao i u svakom sportu, krive sudije ahahahahaha
k

kao i uvek...

pre preko 2 godine

Hrvatsko srce na nemacki pogon
G

Gost......

pre preko 2 godine

Hrvatsko srce, hrvat Marinković, Pesic hrvat Halil Jaganjac....veštački narode i ovde ćemo vas stići za godinu dve.. kao što vas tucamo u vaterpolu,odbojci, košarci, fudbal smo se digli,losiji nismo.....tenisu......Puni ste mrznje plosu, na krvi drugih ste nastali tako ćete I nestati
S

Sivilo 1989

pre preko 2 godine

Ono kada mi potomak Turaka govori tko sam i što sam ahahahah koja komedija od naroda....
К

Кистање

pre preko 2 godine

А ви потомци Срба! Па немате ни једну песму а да није Српска. "У бој за народ свој" је песма Јована Јовановића Змаја. Химну вам написао Србин. Ено вам га онај Ливаја што пева "Динамо српско име то" је потомак покалитоличених Срба. Ливаје (данас Хрвати а има и Срба под тим презименом), па Маџар, Беаре су настале из презимена Стричевић. ДНК анализом потврђено.