Humanitarni tiket u podne: Bogdan Radivojević tipuje za Fondaciju „Srbi za Srbe“

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.01.22. | 11:25

Slavni rukometaš uz Staru damu stavlja duplu šansu X2!

Danas u „Humanitarnom tiketu u podne“ imamo čast da ugostimo Bogdana Radivojevića, ubojito krilo naše nacionalne rukometne reprezentacije.

S njim očekujemo dolazak kvote 9,80 tipujući za Organizaciju „Srbi za Srbe“.

Izabrane vesti

Radivojević se prvo latio kombinacije 1+I&2+II sa meča REAL MADRID – ELČE. Samo par dana nakon što je izmrcvario Real Madrid u Kupu kralja Španije, Elče ponovo, ali bez mogućnosti da igra na produžetke staje pred istog rivala. Verovatno će se sada najozbiljniji kandidat za titulu svetiti iz sve snage.

Bogdan Radivojević se na sledećem paru dohvatio meča ČELSI – TOTENHEM. Odigrao je jedinicu…

Pojašnjenja tipovanja radi, red je da kažemo da se posle četiri ligaške utakmice bez pobede Čelsija više niko ne plaši. Situacija u njegovom taboru nije nimalo prijatna – na papiru trećeplasirana četa Tomasa Tuhela i dalje ima solidnu bodovnu zalihu u odnosu na najbliže pratioce Vest Hem i Arsenal, ali samo prividno, jer je odigrala nekoliko utakmica više. Ima značajan bodovni suficit u odnosu na Totenhem, ali uz čak četiri meča viška, te bi ukoliko kiksne i u nedeljnom londonskom derbiju sa Plavcima na Stamford Bridžu produbila krizu i dozvolila gradskom rivalu da se dodatno približi.

Rukometni majstor nadalje odigrao je vrlo umesnu dvojku. Komentarišemo zato meč EMPOLI – ROMA . Verujemo da Vučica u poteri za Fjorentinom neće žaliti nikakve resurse... Empoli bi tu mogao da bude kolateralna šteta, budući da je u poslednjih pet kola uzeo tek tri boda.

Bogdan tipovanje u današnjem „Humanitarnom tiketu u podne“ završava utakmicom MILAN - JUVENTUS. Juventus je napokon vezao dve dobre partije i lako savladao Sampdoriju i Udineze u prethodnih sedam dana što je raspirilo optimizam uoči gostovanja na San Siru. Tamo neće biti junaka poslednje pobede nad Milanom, Federika Kjeze koji je doživeo tešku povredu kolena. Ali svi ostali bitni igrači su na raspolaganju Maksu Alegriju pa bi ovo gostovanje moglo da bude jedna od prekretnica za Staru damu u sezoni. Milan ne može da računa na startni štoperski tandem Simon Kjar – Fikajo Tomori koji su povređeni ali ni na dvojicu bitnih vezista Franka Kesija i Ismaila Benasera koji su na Kupu afričkih nacija.

“Biram duplu šansu X2”, zaključuje naš rukometaš.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Bogdan Radivojević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja Udruženjegrađana “Venera”, Kotor Varoš. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,80, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

sportsko klađenjehumanitarni tiketBogdan Radivojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara