Andrija Vilimanović (©MN Press)
Andrija Vilimanović (©MN Press)

Iznenađenje u Novom Sadu: Vojvodina raskinula saradnju sa kapitenom

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.10.22. | 19:13

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Andrija Vilimanović više neće braniti boje kluba iz srpske Atine

Dizač Andrija Vilimanović više nije član novosadske Vojvodine. Iznenađujuća vest danas je osvanula na zvaničnom sajtu kluba...

Prošlog leta je stigao u ekipu koju vodi Slobodan Boškan sa željom da ima značajnu ulogu u osvajanju trofeja, koji se samo nižu u srpskoj Atini. Iako je imao problema sa povredom, uspeo je da se pokaže i zaradi poverenje svih ljudi oko sebe, pa mu je data i kapitenska traka.

Izabrane vesti

Posebno se dobro pokazao u završnici, kada su Novosađani uspešno koračali ka šestoj uzastopnoj tituli. Međutim, došlo je do raskida ugovora pre nego što je to bilo dogovoreno.

"Odbojkaški klub Vojvodina odlučio je da sa dosadašnjim kapitenom Andrijom Vilimanovićem raskine ugovor, a uskoro će biti poznato da li će na njegovo mesto doći neko mlađi. U svakom slučaju, prema rečima trenera Boškana, biće to neko ko će moći brzo da se uklopi u postojeći sistem", saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba iz Novog Sada.

Podsetimo, na početku letnjeg prolaznog roka Vojvodina je na poziciji dizača dovela Maksima Buculjevića. Njemu je poverena glavna uloga kad je organizacija igre u pitanju, pa je Vilimanović bez obzira na to što je odlična sezona iza njega, pao u drugi plan.

U prvom kolu prvenstva Srbije protiv Spartaka iz Ljiga nije ulazio u igru, a u drugoj rundi protiv Radničkog iz Kragujevca nije bio u sastavu.

Kad je Superkup u pitanju, jednom je ušao u drugom setu umesto Buculjevića. U osmini finala Kupa protiv ekipe Gračaca nije ulazio na teren...



tagovi

OK VojvodinaAndrija VilimanovićSlobodan Boškan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara