""
""

Jokerit ima dobre šanse, a 1,85 na SKA se ne propušta

Vreme čitanja: 3min | čet. 21.09.17. | 10:58

Analiza kola uz predloge za klađenje na drugu najbolju hokejašku ligu sveta

Bogat hokejaški dan pred nama, na rasporedu sedam utakmice ruske KHL lige, vrlo atraktivne za klađenje. Situacija na tabeli trenutno je vrlo očekivana, SKA uverljivo predvodi ligu bez poraza u 12 utakmica, a afirmisale su se i ekipe koje prošlih sezona nisu bile na očekivanom nivou.

Izabrane vesti

Otvaraju Sibir i Dinamo Moskva u 14.30, a to su timovi koji na početku sezone baš i nisu na nivou očekivanja, iako domaći imaju nešto bolju formu. Sibir je doživeo brojne promene tokom leta, ali sastavili su opet respektabilnu ekipu i biće u doigravanju. I Dinamo će biti tu, no oni polako gube elitni status, a u poslednjih pet utakmica imaju čak četiri poraza. Muče ih povrede, verovatno im neće igrati prvi golman i ovde jednostavno moramo da prednost damo domaćinu. Kladionica MOZZART nudi velikih 1,85 na winner 1 (Sibir će pobediti, a u slučaju nerešenog ishoda računa se kvota 1,00).

Dobra kvota je i na pobedu do sad neporaženog SKA na gostovanju kod Omska. MOZZART nudi sjajnih 1,85 na čistu dvojku, a aktualni prvaci KHL lige su u regularnom toku utakmica dobili devet od 12 mečeva. Omsk nije loš, ali teško će se odupreti zvezdanom napadu SKA koji u proseku postiže više od četiri pogotka po utakmici. Ne bi ovde smelo biti nepoznanica.

U susretu Barisa i Dinama iz Minska favorit je domaća kazahstanska ekipa koja ima šest pobeda u prvih 10 utakmica. Dinamo je tek ušao u formu, upisao tri pobede u poslednje četiri utakmice i pobegao s dna tabele. Ipak, radi se o timu koji nije jak kao prošle sezone i domaćin bi ovde morao da opravda ulogu favorita. Ako hoćete iskreno, što se tiče klađenja, ovo bismo rado preskočili.

Jugra je u nizu od četiri poraza i takva dočekuje moćnu Lokomotiv koja je pak u nizu od četiri pobede. Radi se o ekipama sasvim suprotnih mogućnosti i snage tako da su gosti apsolutni favoriti i sve osim njihove pobede bilo bi veliko iznenađenje. Dvojka na Lokomotiv uplatu u MOZZART kladionicama množi kvotom 1,65 i to je danas jedan od boljih hokejaških parova. 

Jokerit s nizom od pet pobeda dočekuje CSKA - dvoboj vrlo jakih ekipa Zapadne konferencije. Iako su Rusi postavljeni kao favoriti, finski Jokerit i te kako ima šta da kaže na domaćem ledu, sastavili su respektabilnu ekipu, funkcionišu dobro i ne bi bilo nikakvo čudo da sruše Armejce koji su pokazali slabosti na poslednja tri gostovanja. Jokerit je do sada odigrao jednu utakmicu kod kuće, a imaju sedam pobeda u devet utakmica što dovoljno govori o kvalitetu. Očekuje nas teška borba, ali Jokerit može do pobede, winner 1 vredan je kvote 2,42.

U dvoboju Severstala i Kunluna imamo dve nestabilne ekipe koje nikako da uhvate konstantu igre. Ipak, ako ćemo realno, kineski Kunlun je daleko bolja ekipa, do sada su pokazali više i favoriti su u ovom susretu sa kvotom 2,20 na dvojku, ali ukoliko imate neki bolji tip savetujemo vas da ovo ipak izbegnete jer se radi o nepredvidljivim ekipama.

Za kraj dana ostaje susret Spartaka i Admirala koji su  razočarali ove sezone i nalaze se pri dnu svojih konferencija sa skromnim brojem pobeda. Ipak, ako moramo da se odlučimo onda prednost dajemo gostima koji su podigli igru u poslednje vreme, srušili veliki CSKA, držali Jokerit na nuli 60 minuta i remizirali s Podolskom, pa verujemo da će dobru formu preneti i na ovu utakmicu. Dakle, nismo baš saglasni da su, kao što kvote kažu, šanse ovde toliko ravnopravne. Winner 2 sa kvotom 1,76 se isplati.

KHL

14.30: (2,40) Sibir Novosibirsk (3,80) Dinamo Moskva (2,40)
15.00: (3,50) Avangard Omsk (3,90) SKA Sankt Peterburg (1,85)
15.30: (2,00) Baris Astana (3,85) Dinamo Minsk (3,10)
16.00: (4,25) Ugra (4,10) Lokomotiv Jaroslav (1,65)
17.30: (3,20) Jokerit (3,90) CSKA (1,95)
18.00: (2,80) Severstal Čerepovec (3,85) Kunlun (2,20)
18.30: (2,50) Spartak Moskva (3,80) Admiral (2,35)

TABELA ISTOČNE KONFERENCIJE

TABELA ZAPADNE KONFERENCIJE

Preuzeto sa: Germanijak.hr
Foto: Action Images.


tagovi

bet infohokejKHLsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara