""
""

Kler Vilijams davi Volfa – vreme i lova razvlače Botasov transfer

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.01.17. | 10:21

Prva dama Vilijamsa ne želi da stane na put sreći svom vozaču od koga misli i slasno da se opari

Odavno se zna da je Valteri Botas viđen za poziciju timskog kolege Luisa Hamiltona. Kler Vilijams po mnogima previše tupi oko tog transfera, a razlog je čisto trgovačke prirode. Vilijams hoće što više novca da izvuče od Totoa Volfa koji uz Nikija Laudu za ogromne ustupke sadašnjem Botasovom timu mora da bita i Dhitera Žečea, direktora Dajmler korporacije.
„Čim je Niko Rozberg objavio svoju odluku o penzionisanju, očekivala sam da će me Toto Volf pozvati. Ja ne želim da stojim na putu ka sreći vozaču koji ima priliku da vozi konkurentan bolid i da pobeđuje“, rekla je Kler Vilijams kojoj bi Botasovim odlaskom ostala „samo“ sa novajlijiom, Lensom Strolom!

Izabrane vesti


„Ako pustimo Valterija, moramo se postarati da imamo najbolje moguće rešenje za njegovu zamenu. Volela bih da mogu da objavim ko je naš drugi vozač, ali sada još uvek samo radimo na tome. Očekujem da ću moći vrlo brzo da objavim nešto, jer očekuju nas i testiranja pa moramo da budemo brzi“, zaključila je Vilijamsova, a pošto su bar u ovom slučaju jedan i jedan dva, dobro je reći da je gotovo izvesno da će se na Botasovoj poziciji naći Filipe Masa koji će se najverovatnije vratiti iz penzije.

Priča oko Botasovog transfera ovim bi mogla biti okončana. Mercedes bi ustupio značajnu pomoć u liferantskim poslovima pri nabavci motora za Vilijams, a ni finansijska injekcija Vilijamsu ne bi bila beznačajna.

(Foto: Action Images)


tagovi

Diter ŽečeFilipe MasaFormula 1Kler VilijamsLuis HamiltonMercedes AMG PetronasNiki LaudaNiko RozbergToto VolfValteri BotasVilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara