""
""

Ko uskače u „srebrnu strelu“? Verlajn kaže da je spreman!

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.12.16. | 10:45

Pakskal Verlajn se oseća sposobnim za ulazak u Volfovo šampionsko jato

Pitanje je kako će se završiti priča o popuni mesta koje je ostalo upražnjeno nakon odlaska Niko Rozberga iz ekipe Mercedes AMG Petronasa. Na sva zvona se priča o Fernandu Alonsu, ali se po poslednjim informacijama čini da u nemačkoj ekipi ozbiljno naginju ka mladom takmičaru. Paskal Verlajn koji odlično poznaje prilike u šampionskom taboru a ima i nešto iskustva stečenog u MRT Mercedesu mogao bi biti izgledan kandidat.
Jedna sezona u Formuli 1 nije mnogo, ali se osećam spremno za posao, dovoljno sam samouveren“, rekao je Verlajn i nagovestio da u niskom statu čeka odluku Toto Volfa i Nikija Laude koji se trenutno premišljaju i usaglašavaju šta je najpametnije uraditi u ovom momentu.

Izabrane vesti


“Sve više naginjem ka ideji o mladom vozaču. Mišljenja sam da je moguće da iskoritimo jednog od naših ljudi, Okona ili Verlajna. I druge ekipe su davale šansu mladim momcima. Vrerstapen ili Vandorn su dobar primer”, kaže Toto Volf iako se po medijima najviše spominje transfer Alonsa iz Meklaren Honde koji bi ukoliko je uopšte i moguć koštao papreno tradicionalno racionalne Nemce. Zbog toga, kao i zbog činjenice da pripreme za sezonu ne mogu predugo da čekaju stručni štab Mercedes AMG Petronasa će morati što pre da prelomi.

(Foto: Action Images)


tagovi

Formula 1Luis HamilronMercedes AMG PetronasNiko RozbergPaskal VerlajnToto Volf

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara