Petar Krsmanović (©Starsport)
Petar Krsmanović (©Starsport)

Krsmanović: Prijem loš u sva četiri seta, Partizan ima ogromnu prednost

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.04.23. | 22:44

"Vraćamo se u utorak u Novi Sad da produžimo seriju", poručio je kapiten Vojvodine

Vraćaju se odbojkaši Vojvodine u Novi Sad sa velikim zaostatkom u finalnoj seriji. Izgubili su i drugi meč od Partizana, pa su sada saterani uza zid. Narednu utakmicu moraju da dobiju da bi produžili sezonu i ostali u trci za titulu.

Baš kao i na prvoj utakmici, uspeli su da uzmu jedan set, ali za više od toga morali su da pokažu mnogo bolje izdanje.

Izabrane vesti

Svestan je kapiten Petar Krsmanović šta je uticalo na negativan rasplet po njegovu ekipu...

"Mislim da je prijem bio loš večeras u sva četiri seta. Drugi smo uspeli da dobijemo jer smo veći deo posla u napadu odradili dobro. Kad smo igrali na visoke lopte u napadu ili smo grešili ili smo bili izblokirani. Još nije kraj serije, iako je ogromna prednost Partizana. Vraćamo se u utorak u Novi Sad da produžimo seriju", poručio je Petar Krsmanović.

Neće reprezentativac Srbije dozvoliti saigračima da se prerano predaju. Znaće kako da ih posavetuje pred treći duel finala... Sigurno da će prave savete igrači dobiti i od trenera Boškana.

"Kad dođu ti neki odlučujući momenti morate da imate hrabrost i odlučnost da biste dobili te poene. Partizan je to večeras imao i zasluženo je dobio", prokomentarisao je strateg Vojvodine Slobodan Boškan.

Neće biti lako Vojvodini da se podigne posle 0-2 u seriji, ali očekuje se reakcija aktualnih šampiona...

"To je čar igranja finalne serije plej-ofa. Igrate na tri dobijene utakmice i ništa još nije gotovo. Naredni meč je u Novom Sadu, to nam je prilika da u našoj sali pobedimo i vratimo se ovde u Master", podvukao je Boškan.



tagovi

Petar KrsmanovićOK VojvodinaSlobodan BoškanOK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara