""
""

Mark Markez: Na kućnom pragu sam najjači!

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.17. | 11:11

Repsol Honda za petak spremna nova podešavanja motocikla. Markezu se ona sviđaju, ali i izmenjen poslednji sektor na Katalunji

Motociklista Repsol Honde, Mark Markez se raduje dolasku u Barselonu posle frustrirajuće etape u Muđelu. Španac je siguran u sebe na domaćoj pisti za koju kaže da će biti još uzbudljivija zbog izmena u poslednjem sektoru.
“Drago mi je što se vraćam u Barselonu, odnosno na Katalunju na kojoj sam posebno motivisan jer vozim pred za mene domaćom publikom. Moramo da ostanemo dosledni i da budemo na potrebnom nivou”, rekao je Mark Markez i uz sve dodao da su prohujali testovi na Katalunji za za Repsol Hondu bili izuzetno plodni.
“Test na Katalunji smo radili proteklih dana i poprilično smo zadovoljni postignutim rezultatima. Napravili smo dosta krugova, postavili koncepciju novih podešavanja, pa se nadam da ćemo biti u prilici sve to praktično na stazu da izvezemo već u petak”, kaže Mark Markez koga usput raduju i promene na stazi Katalunja.
“Što se tiče izmena na stazi, mislim da sui  one dosta zanimljive. Zapravo uz dobro tumačenje konfiguracije piste mislim da će i to biti dodatan izazov. Brzina i krivine na neizmenjenim deonicama su slični, ali u tom poslednjem sektoru sve je potpuno drugačije što mi se dopada”, konstatovao je motociklista Repsol Honde.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

katalunjaMark MarkezMoto gpRepsol Honda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara