""
""

Markez odgovara fanovima: Bezgranično poštujem Rosija

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.07.17. | 13:05

Trenutni lider Moto GP prvenstva koristi letnju pauzu da bi preko društvenih mreža odgovarao na pitanja navijača

Posle pobede na Saksenringu, Mark Markez je u prilici da iskoristi letnju pauzu kao trenutni lider kraljevske klase. Iako bez trkačkih obaveza, Španac ne zaboravlja na svoju nepisanu obavezu. On u prvom licu, tačnije preko Fejsbuk društvene mreže odgovara na pitanja navijača.

Izabrane vesti

Kako Mark Markez doživljava svoj trenutni odnos s Rosijem?
„Moj trenutni odnos sa Valentinom je čisto profesionalne prirode. Mislim da je to zapravo sjajna stvar. On je zaista veliki, pa je prosto neverovatno šta je sve taj čovek u stanju da uradi u tim godinama. Stoprocentno ga poštujem zbog toga“, Markezov je odgovor na hrpu pitanja koja su stigla na račun njegovog mišljenja o italijanskom asu.

Koga Mark Markez uvažava kao rivala?
„Moji su rivali svi oni koji mi daju motivaciju. Želim da me poboljšaju, da učim od njih, da jedni od drugih prikupljamo tajne“, rekao je Markez.

Koji je trenutno najbolji motocikl kraljevske klase po mišljenju Repsol Hondin asa?
„Što više vozite svoj motocikl, postaju vam jasnije prednosti drugih. Po mom mišljenju Jamahin motocikl je najstabilniji u šampionatu. U nekim elementima smo mi vrlo jaki. Moramo pronaći sebe i dobru osnovu za dalje“, zaključio je Mark Markez ćaskajući s navijačkim auditorijumom.

(Foto: Action Images)


tagovi

Valentino RosiRepsol HondaMoto gpMark MarkezJamaha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara