""
""

Masa oduzima gas – Vilijams se čuva za podijume

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.03.17. | 12:45

Vozač Vilijamsa najavljuje da je njegov tim jednako ubojit kao i Mercedes i nada se da će već u Australiji moći da uđe u borbu za podijum

Danas je Filipe Masa, junak prvog dana zvaničnog F1testa izjavio da njegova ekipa ne mora da forsira bolid bez razloga. Vilijams Mercedes je do ovog zaključka došao na osnovu pozitivnih rezultata iz prvih španskih rundi. Naime, ekipa pod rukovodstvom Kler Vilijams smatra da je pouzdanost potvrđena, i da bi svako suvišno rizikovanje bilo neumesno u datom momentu.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE ŠTA SU MASA I F1 DRUGOVI POKAZALI NA JUČERAŠNJOJ TEST SEJIJI

“Da budem iskren, i ja mislim da nije velika stvar ukoliko se izgubi jedan dan testiranja. Možda smo nešto uradili danas, a to verovatno da nije bilo moguće prošle nedelje. Uspeli smo da shvatimo kakav osećaj nudi vozilo, a što je još važnije ustanovili smo da je bolid pouzdan”, rekao je Filipe Masa i nastavio u istom stilu.
“Verovatno slede veliki dani za tim. Ima još vremena za rad, ali mislim da će biti bolje da sačekamo još malo pa da vidimo. Mercedes je pokazao sjajnu brzinu prošle nedelje. Oni sve rade odmereno i s razlogom. Uprkos tome ja lično mislim da ni mi nismo na ništa nižem nivou. Jednostavno smatram da se moramo boriti za podijume ukoliko je to ikako moguće. Videćemo već u Australiji šta će se desiti”, zaključio je Filipe Masa.

(Foto: Action Images)


tagovi

VilijamsMercedes AMG PetronasKler VilijamsFormula 1Filipe Masa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara