Komentari na vest

Neverovatno! Karađorđe ponovo okrenuo 0:2, Voša eliminisana već u četvrtfinalu

C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Bravo Voso na sezoni, jedva cekam sledecu da uz par pojacanja bude setnjica kroz ligu. Sada ce te imati nedelju - dve vise od ostalih da se pripremite i da dovedete par igraca. Jos blizanci da poispadaju i ja prezadovoljan.
Z

Za voždove

pre oko 1 mesec

Svaka vam čast Topolci na savršenoj utakmici, svaka vam čast za sve što ste uradili tokom čitave sezone, idemo zajedno do kraja. Nadam se da ćemo se izboriti sa zvezdom i otići u finale, jer Karađorđe je to zaslužio. Pa zajedno u što većem broju da podržimo naš Karađorđe
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Navijam za vas da nakantate gurbete!
Z

Za voždove

pre oko 1 mesec

Bravo brate, zajedno do pobede
r

racan

pre oko 2 meseca

celendz vidi samo sudija i on odlucuje. sve sumnjive lopte svirali za vosu.
н

нс бој

pre oko 2 meseca

Свака част,честитам Карађорђу на победи,навијаћу за вас да освојите првенство.Драго ми је што се јављају људи из Тополе који воле овај клуб и који ће га бодрити и против титових близанаца,локал патриотизам је најисправнија прича. Честитам и мојим одбојкашима,несрећно смо изгубили,млад тим,два трофеја,успешна сезона.Надам се да ће остати на окупу и да ћемо уз пар појачања следеће сезоне бити поново у врху,свакако имамо велики потенцијал који уз добар рад морамо искористити.
D

Delija- Topoljac

pre oko 2 meseca

I ako sam Veliki Zvezdaš, svim srcem ću navijati za svoj grad! Bravo majstori, uspeh je već sada veliki napravljen! Jedini ste od svih sportista osvetlali obraz našoj Topoli!
d

d.g.

pre oko 2 meseca

E sad možemo Topolci da maštamo da idemo do kraja. Jesam Zvezdaš ali sam pre svega Šumadinac. Prema tome KARAĐORĐE do titule!
Z

Zvezda se

pre oko 2 meseca

namestila ozbiljno! Servira i blokira ozbiljno, skoro 20 asova i blokova i dve utakmice od po 3:0! Bice bas tesko, ali nikome se ne moze zabraniti da masta!
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Normalno da je Zvezda favorit ali u mojim očima je to bila i Vojvodina. Karađorđe nema šta da izgubi jer ovo što su uradili je za nas Topolce podvig. Jedina lepa stvar koja nam se dešava.
p

peckonii

pre oko 2 meseca

Da Vojvodina nije namestala neke utakmice(pojedinci) , mozda bi bolje prosli... Cestitke Topoli
B

Bravo

pre oko 2 meseca

za Topolu. Cestitke momcima i treneru. Vojvodini sa madim timom lep uspeh, 2 trofeja... Ali ipak nisu imali dovoljno iskustva da zavrse obe utakmice. U ligi su 5 utakmica izvukli i dobili 3:2 sad nisu imali srece. Mlad tim koji treba da nastavi da se razvija...samo da neki klinci ne polete da shvate da imaju jos mnogo da rade. Topola ce posle dve utakmice od 3:2 u 4 dana na Crvenu Zvezdu koja se nije oznojila protiv Takova, tako da ce im biti bas tesko.
С

СКИЗ

pre oko 2 meseca

Најјача луда екипа у држави. Квалитетом доста испод 'велике тројке' али срце веће од свих! Браво Вождови! Идемо редом, следећа је Звезда, братски клуб, али шта нам тешко и њих да очистимо! 💪🏻
P

Please clarify

pre oko 2 meseca

Bratski klub?
V

Voždovi

pre oko 1 mesec

Karađorđe i Zvezda su kaži bratski klubovi jako dugo, samo što Karađorđe nikad nije imao jaku seniorsku ekipu, ali su zato imali mlađe selekcije koje su pravile čuda, ja znam nekoliko starijih ljudi koji su 70-ih i 80-ih bili prvaci tada velike Jugoslavije, sve su tukli, 76 godine su na turniru izgubili samo jedan set... Zvezda je dovodila te klince ko je hteo da ide, i tako je nastao "bratski klub" crveno bele boje, a ustvari su im samo otimali igrače...
G

Garavi 1956

pre oko 2 meseca

Tako je breee, i pored sudija Voša je izgubila zasluženo. Mala Topola ima polufinalistu kakav uspeh Karadjordja ovo je toliko ludo. Još mi je draže zbog najbolje publike u Topoli koja je ovo zaslužila. A sad svi za Beograd da se čuje za navijače Karadjordja i u Beogradu. IDEEEMOOOO VOŽDOOOVIII ❤️🤍❤️🤍❤️🤍