""
""

Niko postade neko, pa ponovo zabravi i overi negaciju Formuli 1!

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.05.17. | 09:08

Aktuelni šampion najbržeg cirkusa ne namerava da krene stopama Džensona Batona! Penzija mu godi jer dostojno ga je zamenio Valteri Botas

Svi znamo kako je izgledao razvojni put Niko Rozberga, odnosno kako se dokopao titule najbržeg u cirkusu. Konačno je imao nešto više sreće od Luisa Hamiltona koji ni iz kolegijalnosti nije želeo da se bar na tren ukloni Rozbergu koji je imao samo jedan san. Samo je želeo da osvoji titulu, pa da se povuče! To je bila njegova ideja od samog početka, jer šampionsku lentu u biografiji ima i njegov ne tako slavni otac Keke Rozberg!
“Ne, ja sam potpuno ispunjen van Formule 1. Za mene je to završeno poglavlje i trenutno gledam samo u napred. Radujem se stvarima koje će doći i ne želim da kvarim savršen kraj F1 karijere”, rekao je Niko Rozberg, ali se osvrnuo i na svoju popunu u redovima Merecedes AMG Petronasa. Šta Niko misli o Valteriju Botasu?

Izabrane vesti


“Znao sam da je on zapravo neko ko radi naporno i može odmah da pomogne. Teško da su mogli da mi nađu bolju zamenu. Mislim da još nije na maksimumu, jer konkretno nije još potpuno naučio neke stvari o podešavanjima bolida i taktici”, zaključak je Niko Rozberg koji još jednom stavlja tačku na njegovu šampionsku priču za volanom.

(Foto: Action Images)


tagovi

Formula 1Luis HamiltonMercedes AMG PetronasNiko RozbergValteri Botas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara