Osveta! Sporting u finalu futsal Lige šampiona, eliminisan mađioničar Rikardinjo

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.04.19. | 17:42

U finalu će Lavovi igrati protiv domaćeg Kairata

Odigran je prvi meč Fajnal fora u futsal Ligi šampiona, a dobili smo tako i prvog finalistu. U borbu za prvo mesto plasirao se portugalski Sporting koji je bio bolji od Movistar Intersa sa 5:3 (1:1). Potom je Kairat savladao Barselonu s 5:2 i zakazao duel sa Sportingom.

Lavovi su nadigrali ekipu za koju igra Rikardinjo, jedan od najboljih igrača na svetu i u istoriji ove igre. I umesto da Rikardinjo drži lekcije i dominira, do je učinio Dijego Enrike de Abreu Asis, skraćeno - Dijeginjo. Brazilac koji nastupa za Sporting od 2016. godine. Postigao je het-trik i presudio Interu.

Izabrane vesti

Pored njega, strelci za Sportign su bili Deo i Kardinal. Inter je do golova došao posle autogola Pedro Karija, te posle pogodaka Bebea i Gadeja. Na ovaj način se Sporting revanširao Interu za poraze u finalu 2017. i 2018. godine.

Sporting je na ovom meču igrao konkretnije, čak je Movistar imao više pokušaja van gola, ali je Sporting uputio 21 udarac u gol, naspram 13 Intera. Očekivali su mnogi od Rikardinja da donese prevagu, ali to se ovoga puta nije dogodilo pa je on eliminisan od "svojih" Portugalaca. Bila je ovo osveta Sportinga.

Sporting će u finalu igrati domaćeg Kairata.

Finale se igra u nedelju u Kazahstanu.

FUTSAL, F4 LIGE ŠAMPIONA

Sporting - Movistar Inter 5:3 (1:1, 4:2)

Barselona - Kairat 2:5 (0:0, 2:5)


tagovi

Rikardinjofutsal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara