""
""

Pedi Lou od danas zvanično u Vilijamsu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.03.17. | 15:15

Sada već bivši stručnjak Mercedes AMG Petronasa, Pedi Lou preuzeo tehnički sektor Vilijamsa i paket deonica ekipe koja tesno sarađuje sa Dajmlerom

Ekipa Vilijams Mercedesa danas je zvanično promovisala Pedija Loua za tehničkog direktora ekipe. Vilijams je još 10. januara najavio da će Pedi Lou postati novi tehnički direktor ekipe koju pokreću Dajmlerove pogonske jedinice. Što je rečeno, to je i učinjeno, pa je Britanac danas zvanično i ustoličen na novu poziciju uz vest da će se naći i u bordu akcionara ekipe.

Izabrane vesti

„Od uvek sam negovao duboko poštovanje prema Vilijamsu kao svojoj prvoj ekipi u Formuli 1. Sada mi je izuzetno važna činjenica da preuzimam odgovornu poziciju i ulogu deoničara“, rekao je Lou koji je svoje vatreno krštenje u najbržem cirkusu imao 1987. u Vilijamsu, da bi se 1993. obreo u Meklarenu i konačno prešao u Mercedes 2013. godine.

„Izuzetno sam motivisan i odlučan u nameri da odigram svoju ulogu u vraćanju tima na staze starog uspeha. Vilijamsova struktura je moćna, ali i posvećena izgradnji onogo što će tim vratiti na staze stare slave“, zaključio je Pedi Lou.

(Foto: Action Images)


tagovi

VilijamsMercedes AMG PetronasFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara