""
""

Pedrosine suze pred emotivan GP vikend u Muđelu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.06.17. | 10:59

“Biće ovo emotivno težak vikend. Teško je kada izgubite nekoga s kim ste proveli tri sezone”, kaže Repsol Hondin motociklista

Ostao je bez prijatelja! Dani Pedrosa, motociklista Repsol Honde još uvek ne može da se pomiri sa tragičnom smrću Nikija Hejdena. Moto GP svet oplakuje Kentaki Kida, a pošta će mu biti odata i u Muđelu. To sve teško pada Pedrosi koji je tri godine delio i dobro i zlo sa tragično nastradalim trkačem.
Vikend u Muđelu će biti veoma emotivan za mene. Teško je izgubiti prijatelja, posebno onog sa kojim sam postao blizak kroz tri sezone provedene u istom timu”, kaže Dani Pedrosa sećajući se svega, naročito Hejdenove podrške u trenutcima kada je 2015. morao na operaciju ruke.
“Sećam se koliko se Niki trudio… Nikada nije odustao dok je jurio svoj san i MotoGP titulu. Takođe se sećam kada sam imao problem sa rukom 2015. Kada sam najavio da neću voziti nekoliko trka, on je odmah došao da me poseti. Bio je tu i preporučio mi doktora za operaciju. On je bio tako dobra osoba i mnogo sam tužan, naročito zbog njegove porodice”, kaže Pedrosa, pa ponovo kao u košmaru pominje Hejdena i prelazi na svakodnevnu Moto GP temu o Mišlen pneumaticima kao da beži od lavine emocija koje ga obuzimaju.

Izabrane vesti

 “Mislićemo na njega i zaključaćemo ga u našim srcima kada se pojavimo u Muđelu. U Barseloni smo testirali nove Mišlenove gume koje ćemo od trke za VN Italije. Napravili smo neke promene u podešavanjima i na kraju sam uspeo da dobijem pozitivan osećaj na motoru. Potvrdili smo da je naša baza podešavanja dobra”, zaključio je Dani Pedrosa i otišao put Repsol Hondinog boksa.

(Foto: Action Images)


tagovi

Dani PedrosaMoto gpRepsol HondaTrka u Muđelu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara