Goran Vujević i Nikola Grbić (MN Press)
Goran Vujević i Nikola Grbić (MN Press)

Peruđa krenula sa promenama: Legendarni reprezentativac se vraća na mesto sportskog direktora

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.05.22. | 09:45

Goran Vujević će ponovo obavljati funkciju na kojoj je bio od 2015. do 2017. godine

Značajne promene moraju da se dogode u Peruđi. Iza italijanskog kluba je neuspešna sezona, tokom koje je osvojen samo pehar u kupu.

Ciljali su Nikola Grbić i njegovi izabranici prvo mesto i u Italiji i u Ligi šampiona. Sklopili su tim koji je s razlogom mogao da se nada takvom rezultatu, ali nešto je nedostajalo da se ambicije i ostvare.

Izabrane vesti

Jedan od poteza koji su već povukli u klubu jeste dovođenje novog sportskog direktora. Zapravo na tu funkciju će se vratiti naš legendarni reprezentativac Goran Vujević (49), koji je isti posao obavljao od 2015. do 2017. godine.

Čovek koji će zauvek ostati upamćen po sigurnom i mirnom prijemu i pametnim potezima u napadu, upravo je u dresu Peruđe završio igračku karijeru 2015. godine. Tada je i prvi put zaseo u fotelju sportskog direktora.

Sada se na nju vraća i sigurno da se očekuje da ima veliku ulogu u sklapanju tima koji bi mogao da ostvari ono što Metju Anderson i drugari nisu. Amerikanac je prvi koji se već oprostio od kluba i okrenuo narednoj avanturi.


tagovi

OK PeruđaNikola GrbićGoran Vujević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara