Komentari na vest

Polećemo, kreće najbrži cirkus: Osvetnik Hamilton sprema klopku Verstapenu, buđenje Ferarija

G

Gost2022

pre oko 2 godine

Vraca se Ferari na velika vrata. Mislim da ce Ferstapen I ove godine biti sampion tesko neko drugi
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Alo strucnjaci covek se preziva Ferstapen.
R

Rkubica

pre oko 2 godine

Ko je pratio testiranja i ove kvalifikacije, taj je mogao da primeti da je pored Red Bula, Ferari medju favoritima za titulu. Mercedes je u ozbiljnom problemu, svi koji koriste njihove motore su pokazali ocajne rezultate na kvalifikacijama (Aston Martin, Meklaren, Vilijams) dok timovi koji koriste ferarijeve motore su se odlicno pokazali na stazi (Haas i Alfa Romeo). Ne vrebaju Sainc i Lekler iz prikrajka, rec je o dva vrlo dobra, i skoro ravnopravna vozaca koji konacno imaju izuzetan bolid i ozbiljno konkurisu za titulu sampiona sveta. Ako Mercedes uopste ima neki skriveni adut, to se ne sakriva na kvalifikacijama.
K

Kopakabanica

pre oko 2 godine

Očigledno novinar ne prati f1.. dovodi u pitanje regularnost poslednje trke i poatavlja pitanje da li je pravda zadovoljena? Neka mu neko pošalje pravilnik u vezi sa safety car.. Max zasluženo šampion, i verovatno i brani titulu, kako god da krene sezona.. 23 trke..
l

luis86

pre oko 2 godine

Ako je sve bilo cisto, sto je smenjen direktor trke?
s

smenjem

pre oko 2 godine

zato sto je nije lobirao za hamiltona i namestio mu i tu trku kao sto mu je cele sezone namestao.Da je bilo pravde hamilotn bi u tu zadnju trku usao bez sansi za titulu
r

rea

pre oko 2 godine

@luis86, zato što je cele sezone radio katastrofalan posao.
V

Voda komšija

pre oko 2 godine

Red bull hoće titulu konstruktora i krenuće veoma oštro od početka, da iskoristi možda trenutnu prednost u odnosu na Mercedes. Ne bi iznenadilo da Mercedes ima nekog keca u rukavu. Za vozače, duga je sezona…
F

F1

pre oko 2 godine

Nije tačno da Meklaren nema pobedu devet godina. Rikardo je osvojio Moncu prošle sezone.
F

Frank

pre oko 2 godine

Kako neko moze da zaključi da Ferari nema šanse? Po amaterskom pristupu predhodnih sezona, po neiskustvu vozača? Sta je aktuelni šampion bolji od vozača ferarija, svakako su drugi čistiji u vožnji od šampiona.