Komentari na vest

Popovićeva protiv Terzića u finalu, skandal na relaciji Karakurt - Gončarova u centru pažnje

K

KGB

pre 15 dana

Karakurt se ovaj put zaigrala. D.Moskva klub pod patronatom FSB, ne verujem da ce proci tek tako. Mogli bi joj naci na aerodromu neki kanabis ili nesto slicno, kao onoj kosarkasici! Ajde pratimo dalje rialiti Karakurt, nije dosadno.
P

Ponasanje

pre 15 dana

Sta reci vise o ponasanju Karakurt? Zena je nesto posebno u svetu odbojke, ono zbog cega sam prestao gledati utakmice Turske. Gotivio sam da gledam sve meceve svih timova na VNL pa i ostalim takmicenjima, ali zbog njega sam zamrezeo pogledati bilo koji mec Turske sa bilo kojom reprezentacijom sem nase naravno. To ponasanje nije normalno, a i sama Milena Rasic je rekla da su u Vakifu imali problema sa drugim klubovima sa ponasanjem doticne dok su zajedno igrale u tom periodu je i Maja tamo bila. Goncar.ne bi bez razloga pokazala srednji prst, ocigledno vise nije mogla da trpi ovu ne znam ni kako bi je nazvao, serija se igrala na 5 utakmica, zamislite da morate 5 utakmica da trpite ponasanje ove osobe, njeno vristanje. Ima scena gde staje na mrezu i bukvalno im vristi u facu gde ove gledaju cak joj je Gonc. i to precutala i verovatno zena na kraju pukla i odreagovala pokazivanjem srednjeg prsta. Ljudi pa ova se ne ponasa samo tako u klubu vec i u reprezentaciji. Sto znaci da je do nje a ne do protivnika, ona ne bira protivnika. Zena se bukvalno drala u facu igracicama TAJLANDA, igracicama koje imaju jedva metar 60, koje se smeju i kad daju poen i pogrese… ajde molim vas, zlo odbojke je ova zena “zena”.
P

Ponasanje

pre 15 dana

Takodje pre meca sa Dinamom, igrali su protiv Saratova, takodje su kruzili snimci Karakurt i protivnickih igraca iz Saratova i obracuni. Dakli svi su problem a ne Karakurt? Nemoguce je da bas svi imaju problem sa njom, a da problem nije ONA SAMA.
D

Dgzg

pre 15 dana

Pukla ih hemija u vugla. Goncarova predobra riba, ali uzas ponasanje a Turkinju ne komentarisati sta kad je pre par meseci htela da bije pevacicu zamislite nju od 2m u treningu kako nasrce na pevacicu, sa jedne strane neka joj je neko pokazao zube
M

More plavo

pre 15 dana

Natalija Gončarova je ka rivalkama pokazala srednji prst ne samo na kraju vec i toku utakmice.Prvo samo jednom rukom a potom i sa obe ruke.Prelep prizor za decu na tribinama
G

Gosttt

pre 15 dana

A kako se ponasa lezbaca karakurt? Kad jednu gospodju nataliju goncarovu natera da pokaze srednji prst sve je jasno.
J

Jašta radi

pre 15 dana

Gosttt Kakva gospođa.Ako nije po njenom cao.Gazdarica kluba.Terza je otisao zbog nje.Maja u pola sezone jer gospođica je nepodnosljiva.
K

Kost

pre 15 dana

Maja je otišla iz Rusije zbog dugih putovanja i menjanja vremenskih zona, ne zbog Gončarove, to je neistina.
J

Jašta radi

pre 15 dana

Kost Kako da ne.Nisi upućen.To je priča za medije.Ne valja dizac,trener ma niko.Sve po njenom mora biti prijatelju.Inace razlaz.
K

Kost

pre 15 dana

A ti si upućen po principu "javlja mi se". U više intervjua Maja reče zašto je otišla.
J

Jašta radi

pre 15 dana

Kost Ako je poznajes pitaj je i čučeš sve.Rekao sam prica za medije je ta.To nema veze z sa istinom.Od 10 lopti 9 joj ne valjaju Sama tako kaze.Nepodnošljivo jednostavno.
K

Kost

pre 14 dana

Priča za medije? Jer ako kaže u medijima Gončarova će da je nađe i šta? Da je izblokira jedan na jedan. A ti kao znaš Maju?
J

Jašta radi

pre 14 dana

Kost Naravno da je poznajem i zato sam to i napisao.Ne pišem bez veze kao 99 posto vas tu.Sa druge strane od Terze si isto mogao čuti .
K

Kost

pre 14 dana

Poznaješ je ali kad bi se šalili.
G

Gost 74839

pre 15 dana

dve odbojakšice Vakifq su se poljubile na utakmici u usta. U pitanju su dobro poznata imena ljubiteljima odbojke - Džansu Ozbaj i Ali Franti.Cesto se to u poslednje vreme desava u zenskoj odbojci.Tim naseg selektora ...
A

A šta ćemo sa

pre 15 dana

Pomoćnikom našeg selektora, a i prethodnog selektora, malo trener malo igračica. Eto toliko.
G

Gost 473929

pre 15 dana

A šta ćemo sa Koja je to?
A

AK88

pre 15 dana

Možda misli na Jelenu Blagojević?
H

Hop Cup

pre 15 dana

A šta ćemo sa Pomoćnik se takođe ljubila sa nekom?