""
""

Razočarani Kal Kračlou: Bolje da sam pao nego što sam se borio za vazduh!

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.07.17. | 12:29

Britanac je na Zaksenringu startovao sa četvrte pozicije, da bi kroz cilj prošao tek kao 10. motociklista

Razočarenje izvire iz reči britanskog motocikliste, Kala Kračloua. Naravno, ne zadovoljava ga 10. pozicija na trci posle osvojenog četvrtog startnog mesta na VN Nemačke.
“Ovo je verovatno moja najgora trka za mene ove sezone. Da sam pao i da nisam završio trku, bio bih srećniji”, rekao je Kračlou i naglasio da mu je drago što konačno može da se odmori od svega i ode na odmor.
“Drago mi je što je gotovo i što mogu da idem na godišnji odmor. Od početka trke na Zaksenringu nijednom nisam mogao da budem blizu vodećih vozača. Kada sam bio iza drugih vozača, pritisak u prednjoj gumi je bio toliko visok da je bilo nemoguće kontrolisati motocik”, rekao je Kračlou koji još tvrdi da nije mogao da dođe do vazduha, naravno u prenesenom smislu tih reči.
“Trebao mi je čist vazduh kao Marku i Daniju. Tek tada bih mogao da budem konkurentan kao oni. Imao sam tempo da budem među vodećima tokom vikenda. Ovo je za mene najgora trka do sada ove godine”, zaklučak je na treninzima odličnog, a na trci osrednjeg Kala Kračloua.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images) 


tagovi

Dani PedrosaKal KračlouMark MarkezMoto gpVN Nemačke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara