""
""

Rosi menja Totija – Doktorovo zdravlje i Muđelo zadržavaju Italiju u transu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.05.17. | 11:33

Lekarski konzilijum pregleda Valentina Rosija! Njegova spremnost za trku u Muđelu ne sme biti dovedena u pitanje, što Doktora baca u žižu javnosti posle oproštaja princa Rima od Rominog dresa

Šta znaju ti medicinari? Koji doktor može da kaže „ne“ jedinom Moto GP Doktoru za sva vremena? Sve to i još mnogo više ćemo znati sutra kada Valentino Rosi prođe redovnu lekarsku komisiju za motocikliste koji su doživeli pad pred trku u Muđelu. Takvi su propisi, a gledanja kroz prste nema jer konzilijum ipak mora da overi njegovu spremnost pred izlazak na stazu. To je u Italiji tema nad temama nakon velikog oproštaja Frančeska Totija od Rominog dresa! Srećno Toti-živeo Rosi!

Izabrane vesti

Poslednje vesti kažu da je bolnica u Riminiju ipak lepo izvidala povrede Valentina Rosija pokupljenje na moto-kros treningu VR46 školice. Tako tvrde i u Movistar Jamahinom taboru gde se već ubrzano priprema „M1“ zujalica za treninge i trku u kojoj Rosi od Italije uvek igra najvažniju ulogu. Jednostavno, zna se da je VR46 armija navijača već opseda Muđelo i da šale nema. Ta trka je uvek žuta od glave do pete, a na Rosijevoj pameti, a Jamahinoj duši je iskupljenje za prošlogodišnju grešku. Tim Doktoru sada mora da vrati ono što mu je uskratio motor prošle sezone. Sve mora da radi kao sat, a dim od prošlogodišnje vatrice mora biti zaboravljen.

Mini vremeplov nas na kraju vraća na prošli petak. Naime, Valentino Rosi je tada otpušten iz bolnice, a u međuvremenu malo je glasova stizalo o njegovom oporavku. Sada se ipak zna ne da je Doktor bolje, već da sve ide po planu, pa italijanska štampa već sprema varijante za naslovne strane. Posle Totija – Rosi! Tako je to, jer zna se da apeninska svetska čuda uvek zaslužuju prvu liniju aktuelnosti.

(Foto: Movistar Jamaha, Moto GP/Press)


tagovi

Moto gpTrka u MuđeluValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara