"Ženska rukometna reprezentacija Srbije"
"Ženska rukometna reprezentacija Srbije"

Rukometašice Srbije sutra protiv Slovenije overavaju ulaznicu za Evropsko prvenstvo

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.06.14. | 13:23

Sanja Damnjanović pozvala navijače da ispune Čair

Ženska rukometna reprezentacija SrbijeŽenska rukometna reprezentacija Srbije doputovala je u Niš gde će sutra protiv selekcije Slovenije odigrati odlučujući meč u kvalifacijama za plasman na Evropsko prvenstvo.

Selektor srpskih rukometašica Saša Bošković podsetio je da od plasmana na EP zavisi i odlazak na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.
"Svesni smo da nas očekuje teška utakmica. Dolazi nam Slovenija, koja nas je u oktobru pobedila (31:26) i sigurno vidi šansu da nas iznenadi u Čairu. Nama odgovara samo pobeda dok je njima u igri i remi", rekao je Bošković.

Izabrane vesti

Levi bek Sanja Damnjanović pozvala je navijače da u što većem broju dođu u halu Čair i naprave bolju atmosferu nego što je bilo prošle nedelje na utakmici muških selekcije Srbije i Češke.
"Teško je igrati utakmicu 'biti ili ne biti' bez obzira da li je u gostima ili kod kuće. Meč sa Slovenijom je specifičan i po tome što igračice imaju povrede i skoro sve su rovite", rekla je Damnjanovićeva.

Pivotemen Srbije Dragana Cvijić istakla je da jedva čeka da počne meč.
"Očekuje nas kvalitetna utakmica, kakva se retko igra u krijeri. Presrećna sam što imam priliku da igram takvu utakmicu" rekla je Cvijićeva.

Srbija se sa šest bodova nalazi na deobi drugog mesta kvalifikacione grupe pet zajedno sa reprezentacijom Slovenije, Švedska je prva sa osam, dok je Švajcarska na poslednjem mestu bez osvojenih bodova.

Utakmica Srbija - Slovenija igra se sutra od 20 sati u niškoj hali Čair.

(FOTO: MNpress)


tagovi

ženska rukometna reprezentacija SrbijeSrbijaSanja Damnjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara