Komentari na vest

Španci imaju strah od Srbije, i 5:0 im malo za pobedu! Delfini na peterce dobili svetskog prvaka

N

Nemanja M.

pre oko 1 godinu

Podrška za selektora i momke
G

G

pre oko 1 godinu

nije mi jasno kako smo mi iapred Spanije na tabeli, kako,se ovi bodovi racunaju?
b

berlondo

pre oko 1 godinu

do prekjuce ste ih vi iz mocarta pljuvali

Crno Beli Partizan

pre oko 1 godinu

Imaćemo mi uvek kvalitet, ali neke stvari jednostavno moraju da se slože. Od trenera, igrača, pa do klubova i saveza. Mora tu da postoji ta dobra atmosfera i svest da se može. Verovatno nećemo biti u onoj meri dominantni, ali uvek ćemo biti tu negde u vrhu, ako nema nesloge medju igračima, ako je trener na mestu i ako nema previše tih stvari koje nemaju veze sa reprezentacijom, onda ko zna. Sve u svemu ima tu još nekih nepotrebnih komešanja, mediji su isto mnogo gadan faktor u toj sferi, ali srediće se to, pogotovo što sada javnost ne vrši baš toliki pritisak, tj to moranje da budemo uvek najbolji.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Samo treba da se ne forsiraju pojedini igraci Koji po godine ne spadaju u mlade I dati mladima sansu da sticu iskustvo I da se uigravaju imamo Juniore do 19 I do 20 godina Koji su evropski I Svetski prvaci Tako da imamo potencijal da budemo dominantni na OI u Los Angelesu 2028.
N

Naprijed Srbija

pre oko 1 godinu

Apelujemo i da mediji ipak malo više podrže ovu ekipu, na čelu sa novim stručnim štabom reprezentacije, jer trenutak u kome su preuzeli tim sigurno nije bio idealan...
V

Vaterpolo

pre oko 1 godinu

Stvarno svaka cast vratili su se poslije 5-0 i mogli su dobiti sigurno i u regularnom dijelu.Imaju kvalitet nasi naravno tesko ih je porediti sa predhodnom generacijom prosto ona ekipa je bila fenomenalna ali i ovaj tim ima kvalitet za samo im treba malo samopouzdanja ova pobjeda bi mogla biti znacajna bez obzira sto smo gubili 5-0 jedna od nasih najboljih utakmica od finala sa Grcima u Tokiju.
I

Ivan OL 91

pre oko 1 godinu

Kad se već pominju peterci sa Španijom, imamo i poraz na EP 2020 u 1/4. Inače bi sigurno osvojili medalju, to je bio jedini poraz na turniru.
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Bravo delfini.. Samo napred... Bez straha