"Maša Anić (u sredini) "
"Maša Anić (u sredini) "

Srpsko čudo od deteta: Možda će je neko pobediti, ali je niko nikad neće prestići

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.11.17. | 12:07

Maša Anić će u Poljskoj pokušati da četvrti put zaredom bude svetska prvakinja

Maša Anić (u sredini)

Tri godine zaredom Srbija ima svetsku šampionku u plesu, a 12-godišnja Maša Anić, devojčica koja je osvaja titule u Poljskoj i dva puta u Nemačkoj, od 2. do 10. decembra će opet u Poljskoj, u Varšavi, pokušati da obori sopstveni rekord i četvrti put uzastopno osvoji zlatnu medalju.

Izabrane vesti

Maša je neprikosnovena u kategorijama džez ples i savremeni ples, a članica je kluba Dance factory, čiji su treneri Staša Stanković i Nataša Gvozdenović umnogome zaslužne za velike uspehe koje postiže.

Mašu će možda nekad neko pobediti, ali njene uspehe i rekorde, kažu, verovatno nikad niko neće prestići. Šira javnost upoznala ju je u TV šou „Tvoje lice zvučni poznato“, kada je izvela koreografiju Siinog spota „Šandelije“ i tako zasenila još jedno svetsko čudo, devojčicu Edi Zigler, koja se pojavila u originalnoj verziji spota.

Pred put u Poljsku, gde ima priliku da četvrti put zaredom postane svetska šampionka, Maša je posetila beogradsko predstavništvo Adidasa, kompanije koja joj pruža podršku u podvizima koje pravi, i dobila brojne poklone, kao i poruke ohrabrenja pred Svetsko prvenstvo u Varšavi.

Maša je inače ćerka bivšeg fudbalera Darka Anića koji je s velikim uspehom igrao za Borac, Vojvodinu, Zvezdu, Briž, Nasional...


tagovi

Maša AnićPlesSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara