""
""

Svađaju ih pare i Botas – Volf i Lauda flertuju otrovnim insinuacijama

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.12.16. | 10:15

„Nisam idiot. Kada sam stigao u Dajmler, potpisao sam ugovor da ne smem da budem menadžer i da imam komercijalna prava na vozača“, poručuje Toto Volf slavnom Laudi

Jasno, Toto Volf poručuje Nikiju Laudi da „nije idiot“, ali zbog čega on to čini? Italijanska Gazeta delo sport iznela je u javnost s tim u vezi par povezanih članaka koji ukazuju na izvesnu podelu, odnosno raskorak u izjavama vodećih ljudi Mercedes AMG Petronasa. Transfer Valterija Botasa ih je izgleda izludeo.
„Volf je imao ulogu u mendžmentu pre nego što je postao prvi čovek ekipe. Ako Botas dođe kod nas, Toto će morati da se odrekne te uloge“, rekao je Niki Lauda i na neki način ukazao na Volfovu pritajenu nameru u vezi s Botasovim trasferom. Ukratko, a po Laudi, Toto Volf nastoji da poput menadžera konstantno zarađuje od rada sadašnjeg vozača Vilijamsa.
„Nisam ja idiot! Kada sam stigao u Dajmler pre četiri godine, potpisao sam ugovor da ne smem da budem menadžer ili da imam komercijalna prava na vozača Mercedes AMG Petronasa. To nije problem i neće nikada biti problem. Ko god da priča o tome ne razume Formulu 1“Volfova je poruka Laudi u kojoj Nemac nedvosmisleno kaže da se legenda Formule 1 ne razume u svoj sport? U afektu ili ne, tek Nemac je uputio veoma ishitrenu ocenu i to čoveku koji je decenijama bukvalno izgarao za ovaj sport.
 (Foto: Action Images)

Izabrane vesti


tagovi

VilijamsValteri BotasToto VolfNiki LaudaMercedes AMG PetronasFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara