Komentari na vest

Toni Đerona: Ubio nas je kovid, valjda neće opet

R

Rebus

pre preko 2 godine

Ubio na je Orbovic, a ne kovid.
O

Objektivac

pre preko 2 godine

Čovek ćuti i radi ne obazire se na naše sujetne ljude koji misli da su najpametniji i da sve znaju.
C

Chacarita

pre preko 2 godine

Dobro je sto je velika vecina komentara pozitivna i puna podrske, jer bi bila velika sramota da nije tako. Bez priprema i bez pola sastava je se opet video veliki pomak na ovom prvenstvu. Igrali smo dobru odbranu u prve dve utakmice, imali veliku zelju i zalaganje u sve tri utakmice, bilo je energije i volje, sto je vec veliki pomak u odnosu na ranija izdanja. Nama su na bekovskim pozicijama falili Nenadic, Djordjic i Zelenovic. Mi smo na ovom prvenstvu imali najlosiju bekovsku liniju od svih 24 ekipa, odgovorno tvrdim. Orbovic je mozda najgori igrac koga sam video ikad u reprezentaciji u bilo kom sportu. A kako smo mogli videti koliko ne zna? Pa tako sto je Djerona bio primoran da igra sa njim gotovo svih 60 minuta jer drugog desnog beka nismo imali, i mislim da to samo po sebi mnogo toga govori. Posle Perunicica, koji je najgori selektor u istoriji srpskog rukometa, napravljen je pomak i treba dati vremena Djeroni da radi i moramo se uzdati u povoljan zreb za baraz za SP 2023 i onda tamo nastaviti put ove ekipe, za koju sam ubedjen da ima buducnost i da ce napraviti lepe stvari.

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Milic iz Nant je bolji od Djordjica i Zelenovica koji je falio oflican bek pa Abutovic za odbranu levo krilo kapiten Nemanja Ilic pa Nenadic stvarno smo dosta sa bekovima bili u minus a od ove dobre samo su Kukic i Borzas igrali.
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 2 godine

Samo jedna ispravka. Zelenovic je naknadno pozvan. Milić i Nikolić su trebali da budu desni bekovi. Dakle toliko smo jaki na toj poziciji da je jedan Zelenovic treća opcija. Eto kakvi igrači su nama nedostajali. Orbovic je dao maksimum ali je nažalost limitiran.
g

gostinjo

pre preko 2 godine

ubio ga virus koji ne postoji
Z

Zlatko Psihopata

pre preko 2 godine

Đerona ima podršku javnosti. To se vidi na svim komentarima. Dzaba Perunicicu i Rastku Stojkovicu otrovne strelice, narod ih zna ko su. I koliko su unazadili nas rukomet.
b

box

pre preko 2 godine

Treba nam jedan stranac na organizaciji igre i biće odlično....
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Covece , iskustvo i nije neko jer kao i sva prosla iskustva i ovde je sve u grupi zavrseno. Da ste prosli bilo bi neko novo , a ovako nista. I nemoj da ti izgovor za bilo sta bude ova prokleta Korona. I drugi su imali tih problema..

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Koje druge gledas Francuska,Nemacka,Spanija imaju sigurno 30 igraca pribliznog kvaliteta a nama kad ne igraju 2 to se odmah oseti a nije bilo 2 nego nam falilo 6 do 7 igraca a 4 bi sigurno bili u startnoj postavi.