""
""

Toto Volf: Gde nemoć caruje, tu bes navire!

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.04.17. | 14:48

Prvi čovek Mercedesa prvo je morao da se pomiri sa činjenicom da Hamilton nije osvojio Bahrein. Živce mu je iziritirao i kvar generatora na Botasovom bolidu u toku testa

Toto Volfu baš teško ide navikavanje na situaciju u kojoj njegov tim ne odnosi sav plen sa F1 trkališta. Morao je da se pomiri sa činjenicom da Luis Hamilton nije osvojio trku u Bahreinu, a zatim je naipšao novi problem. Bolid Valterija Botasa na test sesiji je parkiran pored staze. Razlog je kvar Dajmlerovog generatora.
Niz “marginalnih grešaka” uključujući kvar generatora, pritiskak u Botasovim pneumaticima i Hamiltonovu kaznu od pet sekundi penalizacije dovode Mercedes AMG Petronas u manje ili više neprijatnu situaciju.
“Verovatno da je za Formulu 1 dobra ovakva situacija. Imamo borbu između Mercedesa i Ferarija, a mi moramo sportski da se snađemo i to smesta”, rekao je Volf i nastavio svoju priču sećajući se slavnih dana kada je mogao samo da se hvali.
“U poslednje tri sezone, mi smo imali samo unutrašnju borbu. Sada smo u novoj situaciji, a ja se nadam da žemo uspeti da izađemo na kraj sa svim izazovima i da pobeđujemo na trkama u skladu sa tendencijama koje donose novi propisi. U ovom trenutku mi smo u borbi za titulu. To je jedino sigurno, ali mislim da to samo generalno zvuči kao dobra vest”, zaključio je zabrinuto Toto Volf.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

FerariFormula 1Luis HailtonToto VolfValteri Botas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara