Sbertoli i Podraščanin (©CEV)
Sbertoli i Podraščanin (©CEV)

Trentino čeka Kup od 2013. godine, Podraščanin ima priliku da prekine post

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.01.24. | 11:16

Fajnal-for na programu danas i sutra u Bolonji

Dugo već Trentino čeka trofej u Kupu Italije, a čini se da sada ima dobru priliku da prekine post.

Aktuelni šampion je trenutno prvi u prvenstvu, ušao je direktno u četvrtfinale Lige šampiona i tako zaobišao plej-of mečeve, a bez većih problema je dogurao do polufinala Kupa. Nalazi se u odličnom ritmu i još boljem raspoloženju pred start Fajnal-fora u Bolonji.

Izabrane vesti

Marko Podraščanin će saigrače povesti na teren danas od 16.00 časova kada počinje duel sa Moncom, a posle toga od 18.30 snage će u drugom polufinalu odmeriti Peruđa i Milano.

Trofej će sigurno dobiti novog vlasnika jer je prošle godine pobedila Pjaćenca, koja sada nije dogurala do završnog turnira. Pre toga su se na postolju uglavnom smenjivali Peruđa i Lube. Modena je bila najbolja 2015. i 2016. godine.

Trentino je poslednji put osvojio Kup 2013. godine, tako da više od decenije post traje... Rival u polufinalu im je ekipa Monce, sa kojom su ove sezone imali jedan međusobni obračun - dobili su ga 3:1.

U drugom polufinalu Peruđa je favorit protiv Milana, ali treba napomenuti da je ekipa iz Grada mode dobila ove sezone jedini duel posle pet setova.

Finale je na programu u nedelju od 15.45.

KUP ITALIJE ZA ODBOJKAŠE

Subota

16.00: Trentino - Monca

18.30: Peruđa - Milano



tagovi

TrentinoMarko Podraščanin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara