Tomazo Rinaldi (©Instagram Modena)
Tomazo Rinaldi (©Instagram Modena)

Veliki talenat se vratio kući i učiće od Ngapeta: Rinaldi ponovo u Modeni

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.07.22. | 15:21

Najbolji igrač Svetskog prvenstva do 21 godine naredne sezone igraće za ekipu Andree Đanija

Jedan od najvećih talenata italijanske odbojke ponovo je u dresu Modene. Primač servisa Tomazo Rinaldi posle jedne sezone provedene u Top Volej Ćisterni vraća se u tim koji vodi Andrea Đani.

Imaće priliku da uči uz moćnog Francuza Ervina Ngapeta i da se razvija u pravom smeru. U novembru će napuniti 21 godinu, a pažnju svetske javnosti je skrenuo igrajući u mlađim kategorijama reprezentacije. Tomazo je osvojio SP kao protagonista sa selekcijom do 19 godina 2019. Posle toga je osvojio srebro sa igračima do 21 godine na EP, a onda još jedno zlato sa reprezentacijom do 21 godine na SP. Tada je proglašen i za MVP.

Izabrane vesti

"Za mene povratak u Modenu znači povratak kući. Odbojku sam počeo ovde da igram, tu mi je porodica, tu su prijatelji, ma sve... Posle godinu dana provedenih na pozajmici u Ćisterni naučio sam mnogo toga, imao sam priliku da rastem i da ostvarim kontinuitet na terenu", rekao je Tomazo Rinaldi za klupski sajt.

Skupio je preko potrebno iskustvo i sada je spreman za novu avanturu.

"Veoma sam uzbuđen iz dva razloga. Prvi je zbog toga što ću imati priliku da igram sa velikim šampionima, a drugi je što ću to moći da uradim u najlepšoj dvorani, sa najboljim navijačima ikada koji svaki meč čine posebnim. Jedva čekam da izađem na teren", podvukao je Rinaldi.


tagovi

OK ModenaErvin NgapetOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara