""
""

Vinjalesov rezon – kad bodovi postanu važniji od pobeda

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.17. | 09:57

Španac je jako brzo primio pelcer Rosijeve životne škole! Neće se zaletati ka pobedi ukoliko može da prokocka sve i ostane bez bodova

Maverik Vinjales je ušao kroz VR46 ordinaciju i naučio nešto veoma, veoma važno. On je brzo shvatio da Valentino Rosi nije tek tako prošle sezone govorio da je osvajanje bodova bitnije za osvajanje šampionata nego čiste pobede uz rizik od pada i gubitka plasmana. S tom idejom Maverik Vinjales odlazi na sledeću trku!
“Sledeća stanica nam je Barselona, a mi smo u dobrom raspoloženju. Imamo dosta posla oko podešavanja! U slučaju da jedno ne funkcioniše, spremamo rezervni plan. Veoma smo motivisani, u dobroj smo formi i samo moramo da nastavimo ovako da uzimamo što je više poena moguće” izjavio je Maverick Vinjales i na kraju zaključio nešto što svakako po godinama i iskustvu daleko stariji Valentino Rosi već odavno zna.
“Ja sam jedan od onih vozača koji se priprema da u poslednjih šest ili sedam krugova vozi agresivno. U Muđelu sam morao da razmišljam i o šampionatu, jer danas su 20 je jako važna stvar”, reči su Maverika Vinjalesa.

Izabrane vesti

(Foto: Movistar Jamaha, MOTO GP/Press)


tagovi

Valentino RosiMoto gpJamaha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara