Stefan Dodić (©Starsport)
Stefan Dodić (©Starsport)

Vojvodina bez Dodića do kraja sezone

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.04.24. | 05:54

Novosađani u odbranu krune definitivno bez mladog srednjeg beka koji je i dalje u fazi oporavka, potvrdio potpredsednik kluba Marko Vujin

Nema sreće ove sezone Stefan Dodić. Povreda kolena ga je izbacila iz ritma. Počeo je u Celju, ali se brzo povredio, u pitanju je upala patelarnog ligamenta kolena. Stigao je u Vojvodinu, tri meseca se oporavljao.

Srpski šampion i trener Boris Rojević imali su velike planove sa mladim Vranjancem. Taman kad je zaigrao protiv Crvene zvezde u Šumicama u čevrtrfinalu Kupa Srbije, pred derbi sa Partizanom pre dva meseca, doživeo je novi peh. I dalje ne trenira. Za njega je sezona završena, potvrdio je potpredsednik kluba Marko Vujin gostujući u emisiji Tajm-aut sa Sanjom Kružević.

Izabrane vesti

Tužni smo bili kad smo saznali da neće moći da igra do kraja sezone. Trebalo bi da bude spreman na leto, za početak naredne sezone. Ima tek 20 godina, bio je najbolji junior Evrope, samo da ga zdravlje posluži. On je bio igrač na kome smo gradili ekipu, trebalo da bude temelj tima. Prošao je težak period. Nadam se da je u pravim rukama i da ćemo uskoro opet da ga gledamo na terenu”, rekao je Vujin.

Tešku povredu kolena je u novembru doživeo i desni bek Milan Milić. On je operisao koleno početkom godine i njega neće biti na terenu do kraja sezone.

Vojvodina je u sredu na svom terenu poražena od Partizana u finalu Kupa Srbije (28:29 posle produžetaka), a sada sledi bitka za najvredniji pehar u Super rukometnoj ligi Srbije. Lale su lideri posle ligaškog dela sezone, a u nedelju dočekuju Dinamo iz Pančeva u prvom meču polufinala plej-ofa (igra se na dve dobijene). Drugi par je Metaloplastika - Partizan..

Vojvodina u narednih mesec i po napada 11. uzastopnu titulu šampiona Srbije.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------




tagovi

RK VojvodinaStefan DodićMarko Vujin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara