""
""

Vruća stolica u Zauberu na meti Paskala Verlajna

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.11.16. | 13:04

Toto Volf, šef Mercedes AMG Petronasa već je na VN Brazila agitovao za Verlajnov angažman u Zauberu

Ekipa Zaubera traži čoveka za poziciju drugog vozača. Paskal Verlajn bi po prvim informacijama mogao da bude adekvatna ličnost za ovaj posao uz već promovisanog Markusa Eriksona.

Izabrane vesti

Svetski mediji s tim u vezi prenose da igra vrućih stolica u švajcarskoj ekipi još uvek nije gotova. Verlajn se ipak spominje kao najozbiljniji kandidat, ali se u pričama o mogućim transferima spominje i Filipe Nasr. Naime, on još uvek ne zna da li će njegov sponzor produžiti saradnju s njim i naredne godine. Zbog toga Nasrov potpis za Zauber visi o koncu, ali i otvara mesto Verlajnu koji se s pravom nada angažmanu.

Britanski mediji javljaju da se po pitanju transfera Paskala Verlajna u priču umešao i prvi čovek Mercedes AMG Petronasa, Toto Volf. Prema njihovim navodima sa šefovima Zaubera Volf je već ozbiljno razgovarao tokom VN Brazila. Sve ovo se uzima veoma ozbiljno budući da je Mercedes već posredovao u prelasku Okona iz Manora u Fors Indiju. Kako bilo, deluje da su sve karte za ulazak Verlajna u Zauber perfektno složene i da je pitanje časa kada će se otvoriti u njegovu korist.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ZauberToto VolfPaskal VerlajnMercedes AMG PetronasFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara