Komentari na vest

Alkaras puca od samopouzdanja: Zacrtao sam sebi da oborim Novakove rekorde

Y

Yes sir

pre 4 meseca

U redu je optimizam, ali zaista se postavlja pitanje, odnosno više njih: Kako misli da bude prvi 450+ nedelja, kako misli da osvoji 26+ GS, kako misli da osvoji 40+ Mastersa i kako misli da u 38-oj godini bude na vrhuncu? Jedan RF, ili RN, nije to uspeo. On izgleda misli da je za klasu bolji od ove dvojice. Ne tvrdim već se samo nameće. Da li je on uopšte gledao pažljivo RF u prajmu i kako je bio dominantan? E, to nije bilo ni izbliza dovoljno za Novaka,
G

Ggv

pre 4 meseca

Kako lupeta te ljudi... Nije dečko reko da će da bude bolji. Već da želi da bude bolji. A ako neki ozbiljan sportista želi da bude najbolji mora da pobedi najbolje i da sebi postavlja visoke ciljeve, a najbolji jeste Novak i visoki cilj jeste Novak. Pa sta misliš od koga je Novak želeo da bude bolji i da mu obori rekorde?
Y

Yes sir

pre 4 meseca

Ggv/ Tvoja replika bi bila sasvim u redu da nije naslova teksta i on je decidiran i nedvosmislen. Pročitaj još jednom naslov teksta. Ukoliko nije tačno prevedeno ili mu je izjava izvučena iz konteksta onda imaš problem sa novinarom, autorom članka, a ne sa mnom. Baš se trudim da ne lupetam.
S

Sandra ns

pre 4 meseca

Poljubis ga!!!!
A

Aleksandar Mrk

pre 4 meseca

Čekaj prvo da Kecmanovića prođeš tutubane. Daleko si ti po uspesima od Novaka, jednu sezonu mu parirao bio na boljem nivou od Novaka 6 7 meseci. Ima šansi 20 od 50 igrača iz top 50 protiv Alkaraza trenutno. Ne znam odakle ovakvo pretereno samopouzdanje.
B

Bnm

pre 4 meseca

JA ZACRTO SEBI DA NADJEM S.SATU PLAVUSU I.... NE IDE NESTO

ГОШЋА

pre 4 meseca

Ајмо Кецмане отреси овог нашприцаног Шпанца, па Боже здравља да те гледамо у финалу са Нолетом🙏☦️❤️
I

Iz sljivika

pre 4 meseca

Dečko je top, ima znanje i pobednički mentalitet. Na Novaku je da ga sapliće dokle god mu to godine dozvoljavaju. Svakim trofejem Novak beži dva koraka Alkarazu. Ne vidim drugog igrača koji može da se nada osvajanju preko dvadeset slemova sem Alkaraza.
т

треба ти једно десет година

pre 4 meseca

па крени мајсторе.....
M

Menjac

pre 4 meseca

Teške reči mladog Španca
O

Ovaj lik

pre 4 meseca

I kad spava sa ribom prica joj o Novaku. Posatao si dosadan brate kao niko majke mi
S

Srbija 1999

pre 4 meseca

Hoces mozda kada on prestane da igra, ali mozda .
K

Kg

pre 4 meseca

Ušao mu je Novak u glavu toliko da ga ne vadi iz usta non stop. Hahahaha. Upravo taj pritisak koji nabija sam sebi će ga i sputati. Loše kopira Novaka. On nikada nije targetirao bilo kog igrača Federera ili Rafu već je gledao sebe i govorio da hoće da osvoji najviše što može i da bude najbolji ikada . A ne da bude bolji od Žike ili Pere. Nije to isto. Ima samo sličnosti u izjavama ali kod Alkaraza je i neki kompleks niže vrednosti izražen. Zato pominje imena tj Novaka. Šaran mali neće uspeti kao i onaj ljigavac MARK MARKEZ u Moto GP. Nije prestigao najvećeg VALENTINA ROSIJA iako se onako džukački poneo kada ga je sapleo za još jednu titulu iako ga je Rosi gotivio.Bog sve vidi, jedan, pad, drugi, pad, povrede, neuspešan povratak i sada nije ni u srednini tabele vozača, kraj. Tako mi i ovaj njegov zemljak mali "Alkatraz" deluje, kao mala pokvarena, ljubomorna ljiga.
S

Sf

pre 4 meseca

Opet se ovi mladunci rasprdeli po medijima, stići ćeš Novaka ali sutra, tačnije malo sutra, što bi Nemci rekli malo MORGEN. Već u 25, 26 godini počeće povrede da ga satiru od tolikog bildovanja. Nema ništa od toga. Pre mi deluje da će Siner nešto da postigne nego ovaj. Tako je poleteo posle Vimbldona pa onda hladan tuš. Biće isto i sada. Kao i mali Rune mnogo vole da laprdaju po medijima i da im jezik landara. Kopira Djokovića ovim izjavama. Ali daleko si ti sine od njega i tu ćeš i ostati. Ajmo Milomire otresi tog malog žvalonju.
Z

Zaista ne znam

pre 4 meseca

Da li su ljudi svesni kakvi su Novakovi rekordi. Bolt je trčao 9,58 na 100 metara, Novakovi su otprilike kao da je Bolt istrčao 9,20. Čovek je preko 8 godina prvi na ATP listi, ejjj 8 godina, drži sve rekorde u Mastersima u GS. Jedini rekord koji je dostižan je po pitanju novca na turnirima, jer se nagradni fond konstantno povećava, pa je realno da neko i sa 10GS i 20ak Mastersa zaradi više novca, ovo ostalo je u domenu naučne fantastike.
a

a kako to

pre 4 meseca

ako osvoji pola GS narednih 10 godina eto ga na 24 pre 30 godine. .ili je i to fantastika...
K

Kmeeek

pre 4 meseca

@A kako to da* dečače, misliš da je to lako. Pa valjda ima još mladih tenisera, plus oni koji će doći u medjuvremenu. Sine na rečima je to vrlo lako ali u životu to ne ide tako. Svašta može da se desi. Imaš faktor povreda i mnogo raznih stvari. Vidi primer Dominika Tima. Gde je, sad? Nestao. A drugo dečače Novak ima 24 GS zasad i još nije tu kraj. A Alkaraz pitanje je koliko će dugo da igra sa tim telom. Zasada je još mlad a videćemo posle 25, 26te godine kako će to ići a već se i sada malo malo pa povredjuće. I za kraj momak ne šilji ražanj dok je zec još u šumi. I ne pravi račun bez krčmara Ako razumeš ovu poslovicu.
T

TD

pre 4 meseca

a kako to pre 35 minuta ako osvoji pola GS narednih 10 godina eto ga na 24 pre 30 godine. .ili je i to fantastika... Imao bi 22, ne 24. Ha!
Y

Yes sir

pre 4 meseca

a kako to/ Sam sebi si skočio u usta. Da li si svestan šta si napisao? Po dva GS u nardnih 10 godina? Matematika je čudo kada se posmatra izdvojeno. Već sam pisao u prošlom komentaru o RF. Njegova matematika je pokazivala da bi mogao osvajati po 3 GS u narednih 10 godina, kada je počinjao. Da li je tako bilo? Da li je ostvario 35 - 40 GS pre 30 godina? Matematiku ometaju mnogi faktori sa strane, koji na kraju odnesu i prevagu.
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Pas koji laje ne ujeda.... Alkaraz 🐕 avav av av avavavav av! 🎾☦️❤️💙🤍NOLE
x

xdxd

pre 4 meseca

znaci nista o njega xd
g

ghost q

pre 4 meseca

Nikad laksi raspored za Alkarasa
d

dkcz

pre 4 meseca

Jel' ga vadiš ti iz usta nekada?
C

Carlitos

pre 4 meseca

Ne
Š

Šarane

pre 4 meseca

@Karlitos neka ti ostane, ne vadi ga iz usta. Prijatno