""
""

Anin debakl u Majamiju posle dobrog početka

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.03.14. | 22:28

Srpkinja osvojila prvi set protiv Kvitove, ali u naredna dva nije dobila nijedan gem i eliminisana je iz osmine finala

Kraj takmičenja za Anu Ivanović u Majmiju. Srpska teniserka nije uspela da se plasira u četvrtfinale WTA turnira premijer serije u Majamiju pošto je večeras u osmini finala izgubila od Čehinje Petre Kvitove sa 2:1 u setovima - 3:6, 6:0, 6:0.

Izabrane vesti

Ivanovićeva je na neshvatljiv način zaustavljena u pobedničkoj seriji na Floridi. Prošla je put bukvalno od bljeska do očaja, u meču koji teško da će uskoro moći da zaboravi. Srpkinja je odličnom igrom bez većih problema dobila prvi set i najavila novi uspeh u Majamiju, ali je potom neobjašnjivo stala i uz nebrojene greške dopustila Čehinji da trijumfuje sa 12 osvojenih gemova zaredom.

Bio je ovo potpuno košmarni duel za Ivanovićevu i njen treći poraz u sedmom međusobnom okršaju protiv Kvitove, šampionke Vimbldona iz 2011. Nakon sjajnog izdanja u prvom setu, srpska teniserka je na zapanjujući način odigrala u nastavku, tako da je i Kvitova bila iznenađena početničkim greškama i "potonućem" rivalke koju je dobila posle 78 minuta borbe.

Čehinja se u meču za polufinale sastaje sa Ruskinjom Marijom Šarapovom, koja je ranije večeras pobedila Belgijanku Kirsten Flipkens sa 3:6, 6:4, 6:1.

(FOTO: Action images)


tagovi

WTA MajamiWTAPetra KvitovaAna Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara