Komentari na vest

Hard rok tenis i novi klasik u nastajanju: Siner pretrčao Alkarasa u tročasovnom maratonu i vratio tron Novaku! (VIDEO)

i

igračina

pre oko 1 godinu

Fun fact: toliko hvaljeni Alcaraz je samo 1 titulu uzeo na turniru na kojem su se pojavili i Đoković i Nadal (da ne diskutujemo o formi u Madridu prošle godine). Sve ostalo profitirao na to što jedan ili obojica nisu bili prisutni.
t

toliko

pre oko 1 godinu

hvaljeni alkaraz ima 4 mastersa i slem sa 19 godina djokovic je prvi slem uzeo sa 21 godinom tako da samo polako
t

tole toliko

pre oko 1 godinu

Babun španski
L

LukeCage

pre oko 1 godinu

Ovo nije prva pobjeda Sinera protiv Alkaraza, već 3. u pet odigranih mečeva.
h

hahaahahhaha

pre oko 1 godinu

A sto pises komentar kad gresis i sam i nisi proverio i jos imas 18 lajkova hahaha Pariz: Alkaraz 1:0 Vimbldon: Siner 1:1 Umag: Siner 1:2 Us Open: Alkaraz 2:2 Indijan: Vels Alkaraz 3:2 Majami: Siner 3:3 Igrali su i 7. mec pre 4 godine kad je isto Alkaraz dobio, al to neki racunaju neki ne jer je celindzer ili fjucers. To je 4:3 za Alkaraza u 7 mečeva a ne 5.
n

nee

pre oko 1 godinu

3 3 je u pobedama sa ovom sinoc
s

sve je jasno

pre oko 1 godinu

Koliko se veštački pravi slika da su ova dvojica kao vrh vrhova. Pa Djokovic i Nadal iz primea dve dimenzije iznad. Ovi bi u toj eri tenisa bili neki Berdych - Ferrer fazon. Tačno da odigraju 500 međusobnih mečeva niko nikada kao Djokovic - Nadal, Djokovic - Federer i Nadal - Federer. Čak i Murray je imao neke antologijske mečeve sa svom trojicom tokom karijere. Wawrinku namerno ne uzimam jer je svega par sezona držao taj nivo.
b

bruka

pre oko 1 godinu

Obojica imaju 19 godina, i ako si gledao njihove meceve, a verujem da nisi, video bi da su izuzetno zanimljivi. Agresivan tenis, bez puno gresaka, nesto sto nismo mogli cesto videti zadnjih 20ak godina, ako izuzmemo Big 3, Mareja i Vavrinku. Kad ovako igraju, jedino Zverev moze da im parira od mladjih. Naravno pricamo o turnirima ispod GS, tamo se zna ko je tata mata vec deceniju
k

kabru

pre oko 1 godinu

Zanimljivi koliko i boćanje
S

Sudtirol geboren since 1990

pre oko 1 godinu

Janik Siner nije Italijan, sam je priznao da ne zna reč italijanskog. On je Austrijanac iz Južnog Tirola. Ljudi tamo su na silu u Italiji.
D

Dragan VG

pre oko 1 godinu

Druze, odakle ti da on ne zna rec italijanskog? Imas klipove na youtube-u gde prica...
j

jannik

pre oko 1 godinu

hvala brt
G

Gostcv

pre oko 1 godinu

odlican mec svaka cast obojici