I bajke su nekad realne, posebno kada su američke

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.03.18. | 14:00

Danijel Kolins se kroz kvalifikacije probila do polufinala Majamija, a večeras je očekuje susret sa šampionkom Rolan Garosa, Jelenom Ostapenko. Dan otvara meč Viktorije Azarenko i Sloun Stivens

Ostalo je da se odigraju još samo tri meča u ženskom delu žreba singla WTA turnira premijer mandatori kategorije u Majamiju, a večeras su na redu dva.

Naravno, u pitanju su polufinala, a prvo počinje u 19 časova po srednjoevropskom vremenu kada na Stadion izlaze Viktorija Azarenka i Sloun Stivens. Beloruskinja se punom snagom vratila na tur nakon što je uspešno završila bitku oko borbe za starateljstvo nad sinom i pokazuje da je gladna uspeha. Višestruka šampionka ovog turnira ukršta u roku od desetakak dana drugi put rekete sa aktuelnom osvajačicom US opena. Tada je Amerikanka u Indijan Velsu zabeležila prilično komotan prvi trijumf u četvrtom susretu sa Azarenkom. Ovoga put ne verujemo da će biti tako lako, šta više Belorukinja je blaga favoritkinja, ali mi ipak najviše očekujemo u napet, meč sa tri seta.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:05 7779 WTA Azarenka V. - S.Stephens ts 3 2,34
Pet 03:05 7961 WTA Ostapenko J. - Collins D. ki 2 2,19
Ukupna kvota5,12

Drugo polufinale igraju šampionka Rolan Garosa, Jelena Ostapenko i najveće iznenađenje turnira, Denijel Kolins. Amerikanka, trenutno 93. na ATP listi, probila se kroz kvalifikacije, a u četvrtfinalu je zaustavila čak i Venus Vilijams, ali teško će protiv mlade, energične Letonke. Istina, Ostapenko ume da odigra ispod proseka kada nije nadahnuta, ali joj eventualno finale Majamija sigurno predstavlja dovoljnu motivaciju. A za nas koje su kvota 2,19 i verovanje u nastavak američke bajke u Majamiju realni, tu je KI 2.

Kompletan raspored 11. dana Majamija pogledajte na LINKU (+6 časova)

***kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Jelena OstapenkoViktorija AzarenkaSloun StivensWTAMajamisportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara