Đoković (©Reuters)
Đoković (©Reuters)

Karolin Garsija i lekcija svetu tenisa: A, pre dve nedelje Novak je bio GOAT...

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.01.24. | 19:10

„Smešno je da se sad priča da je star i da je ovo nova era“, kaže Francuskinja

Dok se svet tenisa bavi novom zvezdom, Janikom Sinerom, osvajačem Australijan opena, ima i dalje onih, doduše manje nego prošlog leta, koji su proglasili da je era vladavine Novaka Đokovića završena.

Nekadašnja francuska teniserka Karolin Garsija je imala šta da kaže na tu temu, napisavši poruku na društvenoj mreži „Iks“. Njena kratka, ali efektna poruka, jasno govori kako svet tenisa za tili čas izgubi razum.

Izabrane vesti

„Malo sam listala i Đoković je pre dve nedelje bio GOAT (Najveći svih vremena), još mlad, sjajno se kretao za svoje godine, pričalo se da će ponovo da napadne još slemova, bio je svima prava inspiracija. A, sada je odjednom previše star, sada smo u potpuno novoj eri, on je završio sa tenisom. Ovo je smešno“, napisala je Garsija.

I ne može čovek da se ne složi sa njom... Istu priču, čak još oštriju, prošli smo nakon Vimbldona prošlog leta kada je Karlos Alkaras pobedio Novaka Đokovića. Odgovor srpskog asa na priče: „Kralj je mrtav, živeo kralj“, bio je osvajanje Ju Es opena, završnog mastersa, ostanak na prvom mestu ATP liste na kraju godine...

Nemamo ništa protiv da takav „ritern“ bude i nakon Australijan opena.


tagovi

Novak ĐokovićKarolin Garsija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara