Komentari na vest

Kraj za dvojicu Srba: Lajoviću jedan set, Kecmanoviću ukupno sedam gemova u porazima na startu Vimbldona

B

Brundo

pre 10 meseci

Crni Kecmanovic.Pobedio ga je niski teniser koji nema prvi servis i to na travi gde je dobar servis jako bitan.Na travi bez dobrog servisa nemate sta da trazite.
Z

Zijani

pre 10 meseci

Koliko je Novak navikao narod da pobedjuje stalno i sad kad vidiš ove,realno još ko zna koliko god će proći a možda i nikad više da se pojavi takav da pobedjuje na svim turnirima stalno to je neverovatno bukvalno
j

ja ja ja

pre 10 meseci

Secam se jednom kad sam napisao da zbog ovog padam 2x na tiketu, neko odgovorio da sam lud..dok se ja kladim on uzima pare,zivi lagodno,uziva... da bog da ja pao 3000x jos na tiketu,ali on da se dozove pameti i da igra kako prilici jednom profesionalnom teniseru... ovo sve do sada je sramota... i za njega i za kecmanovica.
Z

ZoroAsterix

pre 10 meseci

Gledam juče na Blicu, ili Sportalu, kako kome drago, onaj serijal dokumentarac o Noletu. I sad epizoda o Dejvis kupu, i Troicki kaže: "Mi smo se uvek u reprezentaciji šalili, Novak da donese dva poena i nas trojica (Janko, Zimonja i on) da skrkamo nekako taj jedan i da dobijemo utakmicu", što je pre svega jedna velika istina, mi smo uvek ovisli o Noletova dva poena da bi se nečemu nadali. Ogroman je to pritisak na Noletovim ledjima i njemu svaka čast, ja stvarno ne znam šta više reći o toj ljudini. Ali nije to poenta, nego sam hteo reći sledeće: sa Viktorom, Jankom i Zimonjom ti si i mogao računati uvek da će neko od njih doneti taj treći poen, ova uslovno rečeno nova generacija (Kecmanović, Krajinović, Lajović, Djere) likovi kojima ne bi dao ni ovce da čuvaju a gde da oni donose poene u Dejvis kupu, nebo i zemlja. Samo nas brukaju na svakom koraku.
Z

Zoze-Mudrinjo

pre 10 meseci

Ovo je jedno deriste razmazeno Kecmanovic, da imas sve u zivotu i nesporno si talenat, ali da oteras trenera jer te forsira prosle godine da skines kg i da iskoristis potencijal. Dodje na najveci turnir sa 20 kg viska sa 23 godine, pa kako ga nije sramota? I mi gubimo zivce za ovakve. Decko nije los ali kad vidis ovakvo razmazeno derle, tacnije coveka pa onda je zasluzio ovo da mu je kraj karijere vec sada. Da ti nemas kontrolu da ne jedes kao gladna godina i jos oteras onakvog trenera koji ti zeli dobro, zato sto te tera da treniras vise. Nisam mogao da ga gledam veceras, da mu ispod majice ispada skembe, pa gde to ima u profi sportu, dal postoji jos neki sportista da je fizicki spreman kao pekarski pomocnik....
N

NN3

pre 10 meseci

Kakav sunovrat Kecmanovića. Dovedeš Nalbandijana, igraš prošle godine 1/8 finala AO, pa dva uzastopna 1/4 finala Mastersa, sa Alkarazom na jednu loptu. I onda oteraš Nalbandijana jer te je forsirao da puno treniraš???? Pa i ne zaslužuješ bolje nego raspad i karijeru Krajinovića. Samo što se Kecmanović izvukao i uzeo već titulu. Užasan je, pri tom sa ogromnim viškom kilograma
d

da se ne lažemo

pre 10 meseci

igrao je 1/8 finala isključivo jer je deportovan novak sa kojim je trebao igrati u prvom kolu (pa je umesto novaka uleteo laki luzer, a ovaj dalje preuzeo "novakov" deo žreba). na krilima tog "uspeha" je dalje imao poziciju za bolji žreb na mastersima gde se poklopila opet uz neigranje najboljeg svih vremena i očajna forma ostatka tenisera. ovo sada je samo prava slika.
N

NN3

pre 10 meseci

Deportovanje Novaka mu je dalo krila, ali je Kecmanović tad počistio Beretinija, Feliksa i igrao na jednu loptu sa Alkarazom i to na betonu. Što itekako pokazuje da može i da zna, samo je skrenut u glavi izgleda.
N

Nishlija

pre 10 meseci

Lajovic je toliko lenj i nezainteresovan igrac koga je tesko gledati kako igra. Da je radio na sebi bio bi medju prvih 10! Ovako samo bruka sebe i Srbiju!
s

smesan igrac

pre 10 meseci

Ovaj Kecmanovic je primer choke igraca, mozda i najveci u istoriji tenisa. Vrati 2 brejka i ima momentum na svojoj strani i onda pukne svoj servis iako je mogao da ode na 5:4, posle toga pukne 2 brejk lopte i adios