(©Reuters)
(©Reuters)

Krajinović ispustio šansu protiv Alkarasa

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.07.22. | 22:14

Filip servirao za prvi set, a izgubio 2:0

Imao je Filip Krajinović u ruci prvi set protiv tinejdžerske senzacije Karlosa Alkarasa, a da ga je uzeo, ko zna šta bi se u nastavku meča dogodilo. Ipak je to pola puta do pobede, ali...

Srpskom teniseru zadrhtala je ruka kada je bilo najpotrebnije da ostane čvrsta, te je na kraju u dva seta izgubio meč od Španca na turniru u Hamburgu – 7:6, 6:3.

Izabrane vesti

Filip je u petom gemu prvog seta napravio brejk, a onda ga i potvrdio i imao je 4:2 protiv Alkarasa. Potom su teniseri čuvali svoje servis gemove sve dok nije došlo do 5:4 i Krajinovićevog servisa za set. Taj gem je bio – epski. Španac je imao tri brejk lopte – 0:40. A, onda do kraja je srpski teniser propustio četiri set lopte, da bi Alkaras sledeću koja mu se ukazala iskoristio i izjednačio na 5:5.

Otišlo se u taj brejk, gde je mlađani Karlos bio bolji sa 7:4 i prvi set je spakovao u džep.

Slomilo je to Krajinovića više nego što je očekivao, dva brejka je potom dopustio Alkarasu, koji je poveo 4:1, pa je Filip jedan uspeo da vrati, ali ne i da se potpuno vrati u meč. Španac je drugi set dobio sa 6:3 i prošao u četvrtfinale, gde će igrati protiv Karena Hačanova.


tagovi

Filip KrajinovićKarlos AlkarasATP Hamburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara