Komentari na vest

Nadal se povlači posle Madrida

G

Gost00

pre 10 dana

Ne povlači se! Prvo, rekao je da će videti da igra na Roland Garrosu ako se bude dobro osećao. Drugo, rekao je da želi da bude i na OI u Parizu. Treće, u septembru je dogovorio da igra Laver Cup (činjenica je da je to više egzibicione prirode, ali opet, pokazuje da do tada neće svirati kraj).
G

Ggv

pre 10 dana

Lepo piše poslednji masters turnir. Šta se ložiš.
U

UPDP

pre 10 dana

U naslovu ne pise, nemoj ti da se lozis.
B

Brundo

pre 11 dana

Cudo nece Rim da igra.Nadal nema sansi da igra Vimbldon.Otici ce u penziju posle Rolan Garosa ili posle olimpijskog turnira koji se igra na istim terenima.
U

UPDP

pre 11 dana

Kakav vam je ovo naslov? Smesni ste.
t

tuzno

pre 11 dana

KAd se setim svih proteklih godina i tih velikih meceva Nadala i Novaka, Novaka i Federera i Nadala i Federera, plus Vavrinka, Marej ...Nismo svesni kako smo uzivali tu deceniju 2010/2020. Do kraja veka se nece desiti da trojica najboljih svih vremena igraju u isto vreme. Kao ni mnogi drugi rekordi - 13 Rolan Garosa Nadala, deset Novakovih AO itd.. A kada Novak ode, necemo vise kao nacija deceniama imati ni priblizno velikog tenisera, a ni sportitistu tog rana u tako popularnom sportu. Rivastvo cini sport zanimljivm. Rivalstva novih tenisera nikada nece biti tako ako kao što su bila rivalstva ove trojice. Kada se tri coveka obaraju rekorde i odu toliko daleko ispred svih, onda rivalstva novih momaka dugo dugo nece imati tu moc. Adios Rafa.
U

UPDP

pre 11 dana

14 RG Nadala.
K

Komentator sa Banovog brda

pre 11 dana

Imamo Jokica, kosarka poprilicno ozbiljniji sport od tenisa koji ce postati nebitan ovde kao sto je i bio pre Novaka
i

iz sljivika

pre 11 dana

Koliko sam pročitao rekao je da mu je ovo POSLEDNJI MASTERS a ne da se povlači, što znači da bi Garos mogao igrati.
Z

ZAO

pre 11 dana

mi je sto se povlaci ali istovremeno, dosta mi je i neprekidnih kuknjava poslednjih par godina.