"Agasi i Novak Đoković"
"Agasi i Novak Đoković"

Nole trenira sa Agasijem... Lakat brine, a Jang izaziva u utorak!

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.01.18. | 13:25

Problem sa laktom još uvek nije arhiviran u istoriju našeg najboljeg tenisera, a Donald Jang će to pokušati da iskoristi

Agasi i Novak Đoković

Andre Agasi i Novak Đoković danas su u Melburnu započeli prvu trening sesiju u 2018. godini. Problema na terenu pred meč Australijan opena sa Donaldom Jangom nema, ili ih Novak vešto prevazilazi uz Agasija, pa kaže da će njegov lakat izdržati sve iako povreda još uvek nije stoprocentno zaceljena.

Izabrane vesti

(1,07) Novak Đoković - Donald Jang (6,80)

„Nisam još stoprocentno zdrav, ali je lakat sada na nivou na kom mogu da se takmičim, a svakoga dana je sve bolje i bolje. Jednostavno, čak i sa potpuno zdravim laktom, posle šestomesečne pauze, ne zna se nikada kako će telo reagovati“, rekao je Đoković.

Trening u MelburnuInače, meč između Novaka Đokovića i Donalda Janga na programu je u utorak. Sudeći po Jangovoj istoriji, odnosno reputaciji u kojoj stoji da je Amerikanac, sada 63. teniser sveta više obećavao, nego što je ikada pokazao, čini se da Đoković bar sa strane iskustva neće biti u inferiorom položaju. Zato se treba setiti da je Jang pred našim teniserom pao prošle godine na travi Istborna sa (2:0) u setovima.

(Foto: Action Images)


tagovi

Andre AgasiAustralijan openDonald JangNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara