"Đoković"
"Đoković"

Đoković rutinski sredio Edmunda, a stigao je da pokaže i neke druge veštine (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.03.16. | 07:36

Najbolji teniser sveta sigurno je započeo odbranu titule u Majamiju, bez izgubljenog seta

ĐokovićGde je Novak Đoković stao u Indijan Velsu, tu je produžio u Majamiju. Sigurna igra protiv Britanca Kajla Edmunda donela mu je plasman u treće kolo posle trijumfa od 2:0 (6:3, 6:3).

Bio je ovo njihov prvi susret. Edmund je trenutno 87. na listi, ima 21 godinu i jedna je od nada ostrvskog tenisa, ali u ovom momentu skoro da ne postoji teniser koji može da se nosi sa Đokovićem, pa se to i ovoga puta videlo.

Izabrane vesti

Đoković je od samog starta držao sve konce u rukama, napravio je dva brejka u prva dva servis gema protivnika i dao mu do znanja da nema šta da traži u "vrelini" Majamija. U drugom setu je takođe brejknuo protivnika već na startu, pa je mogao da se okrene pripremi narednog meča i odbrani titule.

Majami: Federer se povukao

Zanimljivo, tokom meča Đoković je pokazao da zna mnogo šta na terenu, a što ne spada u pogađanje linija i rasturanje protivnika. Jednom prilikom je uhvatio lopticu koja je letela - na prilično zanimljiv način.

Naredni protivnik Novaka Ðokovića na Floridi biće Portugalac Žoao Souza, koji je ranije savladao Vašeka Pospišila sa 2:1 (6:7, 7:6, 6:2).

U sledeće kolo turnira u Majamiju plasirao se i još jedan naš teniser - Viktor Troicki. On je nadigrao Iniga Servantesa posle tri odigrana taj-brejka s 2:1. Meč je trajao blizu tri sata.

(FOTO: Action images)


tagovi

Viktor TroickiNovak ĐokovićKajl EdmundATP Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara