""
""

Đoković za četvrtfinale igra protiv tenisera kome je idol

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.01.18. | 15:19

Meč osmine finala Australijan opena je na programu od 09h

Novak Đoković sutra igra meč osmine finala Australijan opena. Naredni protivnik našem asu je Hjeon Čung u meču koji počinje od 09h. U pitanju je 21-godišnji momak kojem je upravo naš as  teniski idol i čiju igru je praktično iskopirao.

Kako su saopštili organizatori, Đokovićev meč je prvi u noćnom delu programa na "Rod Lejver areni" tako da bi problemi sa vrućinom trebalo da budu manji nego u prethodnim mečevima.
"Kako ide turnir, tako su i protivnici sve ozbiljniji, a mečevi sve teži. Čung je divan momak sa malo "rupa" u igri. Agresivan je, uporan i veoma vredan", rekao je Srbin o Korejcu.

Izabrane vesti

Naš najbolji teniser je verovatno očekivao da će u ovom meču igrati protiv Aleksandra Zvereva, ali je Čung napravio iznenađenje i izborio se da igra protiv Đokovića.

Čung je 58. igrač sveta, poznaje Đokovića jer se sa srpskim teniserom već sastajao i to baš na Australijan openu 2016. godine. Tada je Novak bio bolji u tri seta.

Đoković će, ako se plasira u četvrtfinal,  igrati protiv pobednika meča Dominik Tim - Tenis Sandgren.

Pored Đokovića, meč na koji treba obratiti pažnju svakako je duel Fucoviča i Federera koji je na programu od 05h po našem vremenu.

TENIS - rezultati

02.20: (1,35) Tomaš Berdih -  Fabio Fonjini (2,90)
05.05: (1,02) Rodžer Federer - Marton Fuksovič (9,90)
06.05: (1,10) Dominik Tim - Tenis Sindgren (5,80)
09.05: (1,25) Novak Đoković - Hjeon Čung (3,55)

(FOTO: Action images)


tagovi

Hjeon ČungNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara