(©Reuters)
(©Reuters)

Per opleo po AO: Organizacija je skandalozna, sve što se dešavalo je sramno

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.02.21. | 19:03

"Priprema celog turnira je veoma loša, sve je skraćeno i okrnjeno“

U razgovoru za francuske medije posle poraza u prvom kolu od beloruskog tenisera Jegora Gerasimova, Benoa Per je ispalio niz kritika na račun organizacije Australijan opena. Francuz je bio ljut kao ris i nije mogao da se pomiri sa porazom. Razlog za neuspeh pronašao je u karantinskim uslovima i manjem broju treninga u Australiji.

Izabrane vesti

"Za mene je cela ova organizacija skandalozna. Mečevi su bili loše organizovani, priprema celog turnira je veoma loša, sve je skraćeno i okrnjeno. Mislim da je ceo ovaj turnir jedno veliko sr*nje. Novac je glavni, sve je ovo zbog novca. Izgubiće mnogo para ako se ovaj turnir ne održi. Sve što se dešava ovde je sramno", započeo je Per i nastavio:

"Nisam se prijavio za ovako nešto. Prijavio sam se za karantin gde mogu da treniram 14 dana, a ne da ne mogu da izađem iz sobe. Došao sam na svoju ruku i zbog jednog pozitivnog slučaja, sa kojim nisam ni putovao, morao sam da budem u karantinu. Za to se nisam uopšte prijavio. Posmatraju nas i tretiraju nas kao idiote. Šta god da se desilo ovde, oni bi održali turnir. Ne razumem šta radi ATP. Niko ne može da uživa u ovome".

Francuski teniser zadobio je povredu lakta, ali po svemu sudeći ona nije ozbilljnije prirode.

„Moj nivo igre je bio dobar, mislim da je moj stav bio dobar. Nadam se da nisam previše povredio lakat. Ali, inače, u celini sam veoma razočaran ovim turnirom“, završio je Per.


tagovi

Australijan Open 2021.Benoa Per

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara