Komentari na vest

Samo za one sa jačim nervima: Đere od 0:2 do 2:2, vodio 8:6, 10:9 i nije dobio

2

25 11 46

pre gotovo 2 godine

Procitah clanak i ostadoh zapanjen da za vase novine radi novinar, strucan za tenis (cim pise o ovom sportu) , koji citaoce dezinformise o dogadajima sa najveceg teniskog turnira na svetu. Naime, na Vimbldonu vazi pravilo da nema tajbreka u petom setu, igra se dok neko odtenisera ne napravi dva razlike u setu. Mozda se neko seca pre nekoliko godina da je Izner igrao tri dana dok nije na kraju pobedio u petom setu, cini mi se rezultatom 59:57, sto je u istoriji najduze igrani set. Taj ko se bavi novinarstvom i pise o tenisu za neke novine bi morao da zna!
T

Teniska pravila

pre gotovo 2 godine

Meni je zapanjujuće da neko drži pridiku, a pritom nema pojma o čemu piše. Prvo, 2010. Isner i Mahut su igrali 70:68 u petom setu, ne 59:57. Drugo, 2019 u finalu Vimbldona, Djokovic je slavio nad Federerom 13:12 u petom setu posle taj-brejka (promenjeno pravilo da se igra na dva razlike već produženi set do 12:12 pa tajbrejk). E sada, nisam ispratio poslednju promenu, ali očigledno je da su sada i to skratili, pa napravili set do 6:6 nakon kojih se igra super taj-brejk do 10 poena (u slučaju 9:9 ide se na razliku od 2 poena).
P

Pačir

pre gotovo 2 godine

Put kojim se Đere ide...
s

srkiiii

pre gotovo 2 godine

i mene oborio za 7000, slepac
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Svaka čast ovom momku šta je sve preživeo u karijeri i ostao mentalno jak. Mislim da nema za čim da zali sto se tice meča, ovo svakako nije podloga koja mu leži a i nema bodova , tako da nista nije izgubio osim novca koji je na grend slemovima i više nego dobar.
:

:3

pre gotovo 2 godine

Zaboravio si da napišeš da je CZV kriva
D

Djole80

pre gotovo 2 godine

Kako je bilo 8:6 a nije pobedio?
Л

Ланми

pre gotovo 2 godine

До 10 се игра
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

Luzer. Nije ni cudo sto je skoro ceo stadion navijao za Novaka na Serbian Openu.