Komentari na vest

Siner prvi put stigao do polufinala, sada gleda ka Đokoviću ili Rubljovu

R

Radenko Salapura

pre 10 meseci

Ovaj Siner je imao najlaksi žreb ikad...niko od protivnika nije bio rangiran bolje od 79. mesta na ATP listi....moja prognoza je 3-1 za Djokovića.
S

Skauting Sluzba

pre 10 meseci

Ižašla kvota 5.5 na Sinera. To sigurno nije velika verovatnoća, ali ta kvota Sineru daje odprilike 18% sanse. Mislim da ipak ima malo vecu sansu od te kvote. Inace, moja najomiljena opklada je da Nole gupi prvi set a uzima mec. Bice sigurno kvota bar 6.5 negde na to.
S

Skauting Sluzba

pre 10 meseci

Ne bi da baksuziram najveceg sportistu svih vremena, ALI ako Nole nije sposoban da digne svoj nivo... nema sanse da uzima trofej. Cak mislim da ce Siner biti odlicna opklada na kvotu od 3.75-5.25. Realno bice mnogo tesno i u polufinalu i u finalu. Siner je na travi veca prepreka Kozi od Alkaraza, Runea ili Mede.
G

Gost "

pre 10 meseci

Eto ti prilike da svu svoju štednju uložiš na Sinera...
r

rsczz

pre 10 meseci

Sinner je i realno najveci potencijal trenutno na touru ali miljama daleko na mentalnom nivou i od Alkaraza a kamoli Noleta, tako da mu preostaje da radi na tome u godinama koje slijedi a trenutno nema sta traziti protiv Novaka.
g

gostkost

pre 10 meseci

Najveci teniser svih vremena, to da, ali najveci sportista svih vremena? Po cemu? Samo zato sto je srpske nacionalnosti?😁
G

Gaizka

pre 10 meseci

Prijatelju, Nole je sposoban da u toku meča digne nivo igre a kamoli u toku 2 dana. Ma šta u toku meča, u toku seta. Igra u jednoj brzini do taj brejka, i onda u taj brejku level iznad. Igra koliko mu treba da pobijedi i tako protiv 90% igrača.