Komentari na vest

Šljaka ponovo bolna za Novaka, ništa od polufinala Rima...

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Bice bolje na Rolan Garosu.
M

Milojko Arsenić

pre 12 meseci

Mislim da Nole ovo radi sve taktički. Prosto svi znamo da jedino što mu je bitno su grand slemovi
E

Esha Gupta

pre 12 meseci

E moj Holgere uze mi ti sve pare. Igrao sam normalno na Djokovica na veliki ukog. Nesreca da Goat izgubi od ovog luzera. Bas bih voleo da vidim tog koji je stavio svoj novac na Runea. Nemam dvojbu da Novak uzima RG. Brat nas.
X

Xxxx

pre 12 meseci

Nisu ovde toliko ni godine koliko činjenica da se od korone redovno pauziralo. Dok se on uhoda trebaće ponovo vremena, verovatno i duže nego inače. Valjda će biti pravi na RG. Naravno sigurno je da ga ne treba otpisivati, mada ne treba ni imati neka sumanuta očekivanja. Ali verujem ako ga zaobidju povrede da od RG, pa još godinu dve, može dosta.
r

rsczz

pre 12 meseci

Kao sto sam u postu ranije najavio, tako je i bilo. Ocekivano Rune prolazi 1.85 da osvaja set je bilo na njega...smijesno.
p

pace

pre 12 meseci

prvo nije fizicki spreman drugo ponasanje prema svom timu je sramotan trece sljaka mu u ovim godinama najmanje odgovara i cetvrto stizu mladji i bolji igraci tako da od roland garosa nema nista osvojice neko od ovih mladjih igraca
V

Vlada01

pre 12 meseci

Svako ko se i malo razume u tenis zna da nije isto igrati u dva dobijena seta ili u tri kao što će biti u Parizu,tu je Nole tata,pa i da gubu 2:0 protivniku nije zagarantovana pobeda
C

CRAZY NORTH

pre 12 meseci

sačekajte.... on ovako već niz godina izgubi turnir pred grand slam i posle bude šampion! polako samo! što bi se sad pokidao i pocepao kad će to morati na grend slemu... ovu služi samo da oseti teren i kretanje. no1e 🚀 kinžal
F

Fedalković

pre 12 meseci

Da, ali sada nisu najveci konkurenti Cicipas i Zverev nego duplo slozeniji i takticki potkovaniji Rune i Alkaraz. Momci znaju i beton i sljaku, a nakupili su se prilično iskustva.
M

MarkoPD

pre 12 meseci

Covjek je u padu forme a i godine.Sljaka je spora a on nije taj prije 5 6 i vise godina da ima eksplozivnost i da stize sta pozeli.Riterna nema danas a servis katastrofa.Medjutim ne treba njega otpisivati on je suva klasa kad je na dnu najopasniji je zargonski.Ne kontam samo ljude da mozes pljuvati covjeka koji je u trci za najboljeg ikad tenisera i vjer ce i biti.Kakav mozak mozes imati.Mozes ga voliti il ne al pljuvati po necemu i nekome ko traje skoro 20 godina van pameti.
N

Nikola9990

pre 12 meseci

Lepo je neko dole uporedio Novaka sa Realom koliko to moze da se uporedi. Pustite ove turnire nisu merodavni jer prva tri cetiri kola na RG ce biti zagrevanje dodatno pogotovo sto je na 3 seta. I Nadal se mrcvario prosle godine pre Garosa pa je dosao i pometlao sve. Stari su lisci on i Novak.
T

Totalno nebitni

pre 12 meseci

Ovi turniri
p

poty

pre 12 meseci

Cini mi se da nece uspeti da tempira formu za RG. Uvek je u Rimu dostizao vrhunac i imao dosta meceva na sljaci iza sebe do tog trenutka. Cak i na vrhuncu forme njemu je tesko da osvoji RG, jer ipak sljaka nije njegova podloga.
K

Kod plave kapije

pre 12 meseci

Da mu sudija Lajani na 2:3 i 40:30 za Runea nije poklonio poen posle 3 centimetra auta, izgubio bi 2:0 glat. Rune zid, Djokovicu ozbiljno prete i Alkaraz i Rune a i Siner se okurazio. To je postala realnost, u Australiji je imao ludu srecu da je Rubljov izbacio Runea posle one okrznutr mreze na mec lopti, jer bi mu bilo neuporedivo teze da dodje do titule. Prosto i Alkaraz i Rune su svestrani igraci, imaju i ofanzivu i defanzivu i bice pakleno tezak svaki naredni GS.
P

Preža

pre 12 meseci

Mali je kao zid. Velika je razlika u godinama, a vrlo mala u kvalitetu, ako ga uopšte i ima?
m

milos j

pre 12 meseci

Nije za seljaku ali je za penziju
R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Rune ošurio Noleta i moj tiket 🙆‍♂️🤦‍♂️
c

cv

pre 12 meseci

pa ajmo opet nadjite opravdanje al realno vreme je polako za penziju.
e

esex

pre 12 meseci

I da nista vise ne osvoji on je najbolji ikada...lepo je rekao da mu je cilj RG a ovo nesto kao pripreme i prilagodjavanje na sljaku..
P

Pustio

pre 12 meseci

Danas Runea
p

pa

pre 12 meseci

pusti ti tu pricu taj najboljj ikada se sada bruka
e

esex

pre 12 meseci

Pa.zasto se bruka?! O cemu pricas?!? Nole ima plan da osvoji jos koji GS i ostali turniri ga ne zanimaju kao nekada,sto je i normalno s obzirom na godine..ne postoji gori narod od nas,ee sta bi drugi narodi dali da imaju novaka,u nebesa bi ga izdizali a kod nas ga vecina pljuje.sramota braco nesrecna
O

OkosBokos

pre 12 meseci

Ovo sa Novakom je vec par godina kao Real Madrid (slicnost? Pa Najveci su). Mogu da izgube od raznih, da ne osvoje ligu (Mastersi), ali kad dodje LS pogotovu finale, to igraju peske (GS).
V

Videces veceras

pre 12 meseci

Peske
c

cv

pre 12 meseci

druze nisi za sljaku.