""
""

Štepanek traži izgovor: Navijači su mi smetali

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.11.13. | 20:57

''Čim ih je sudija opomenuo prestali su da me uznemiravaju'', rekao je češki teniser uz ocenu da je izgubio od velikog šampion Đokovića

Češki teniser Radek Štepanek rekao je da mu poraz od Novaka Đokovića nije pao teško istakavši da je izgubio od velikog šampiona.
"Igrao sam protiv velikog asa, koji je u sjajnoj seriji pobeda. Dao sam sve od sebe, ali jednostavno protiv njega ništa nisam mogao da uradim. Šta god sam pokušavao, Novak je imao pravi odgovor. Sjajno je servirao tokom čitavog meča i ja nisam imao rešenja da mu se suprotstavim", izjavio je Štepanek.

On je istakao da mu je publika u jednom trenutku prilično zasmetala, ali da za to ima opravdanje, jer se radi o specifičnom takmičenju kakav je Dejvis kup.
"Srpski navijači izuzetno su temperamentni, istina je da su mi zasmetali, ali čim ih je sudija opomenuo prestali su da me uznemiravaju. Ne smeta mi publika, tako je svuda u Dejvis kupu i nisam posebno pogođen zbog temperamentnog navijanja", kazao je češki teniser i stavio do znanja da će igrati u dublu sa Tomašem Berdihom, uz ocenu da Česka ima velike šanse da osvoji poen u igri parova.

Izabrane vesti

Meč dublova u finalu Dejvis kupa između Srbije i Češke na programu je u subotu.

(FOTO: Action images)


tagovi

ČeškaDejvis kupNovak ĐokovićRadek Štepanek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara