Troicki i Krajinović sreću traže u Roterdamu

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.02.18. | 10:15

Srpski teniski asovi u holandskoj luci danas igraju mečeve prvog kola

Dva srpska tenisera će se četvrtog dana takmičenja, to jest danas na ATP turniru kategorije ATP 500 u Roterdamu boriti za prolaz u drugo kolo. U pitanju su Viktor Troicki i Filip Krajinović. I jedan i drugi trenutno traže formu nakon slabog starta sezone, ali i problema sa povredama.

KRAJINOVIĆ - OŽER UG VIŠE (22,5)  KVOTA 1,90
Krajinović zatvara dan na glavnom terenu, a protivnik će mu biti jedan od najtalentovanijih igrača na turu, 17-godišnji Kanađanin Filip Ožer Aijasim. Naravno biće ovo prvo susret 38. i 168. reketa sveta. Naš as je odigrao samo jedan meč u 2018, tako da traži prvi trijumf u 2018. Momak iz Sombora je na kraju prošle sezone pokazao koliko zna i ume i treba očekivati njegov prodor u drugo kolo. Ali ne verujemo da će mu biti lako.

Izabrane vesti

ŠTRUF - TROICKI TS 3 KVOTA 2,25
Nešto pre Fiće na teren u Roterdamu istrčava Viktor Troicki. As sa Dorćola takođe igra slabu sezonu, a pošle sedmice u Sofiji je doživeo poniženje od Stena Vavrinke. Ovaj put protivnik mu je nezgodni Nemac Jan Lenard Štruf kojeg je savladao u jedinom do sada odmeravanju 2015. Nemački teniser takođe nema sezonu za pamćenje, ali je u nekoliko navrata pokazao da nije lak zalogaj. Zbog svega toga teško je odredirti čistog favorita, ali verujemo u duži meč.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Filip KrajinovićViktor TroickiATP Roterdam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara