Venus 1.000

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.02.18. | 11:42

Američka teniserka će danas u okviru Fed kup obračuna sa Holandijom odigrati jubilarni meč u profesionalnoj karijeri

Nakon što su prošlog (proširenog) vikenda muškarci odradili svoje u prvom kolu ovogodišnjeg izdanja Dejvis kupa, došle su i žene, to jest Fed kup na red.


Danas se igraju mečevi Svestke grupe nakon što su još pre nekoliko dana počeli obračuni u "nižim ligama", tako da se i naš tim u Talinu bori za mesto pod suncem. I upravo mečevi elitne, to jest Svetske grupe  nude nam dosta mečeva koji bi lako mogli da ulepšaju svaki tiket. U pitanju su četiri meča četvrtfinala ovog prestižnog takmičenja, počevši od Minska gde Belorusija dočekuje Nemačku, pa preko Praga gde Češka Repubilka ugošćuje Švajcarsku i Mujerona gde se Francuskinje odmeravaju sa Belgijom, pa završno sa Ešvilom gde je SAD domaćin holandskom timu.

Izabrane vesti


I upravo ovo poslednje odmeravanje je posebno interesantno pošto će danas Venus Vilijams odigrati 1.000 profesionalni meč u karijeri. Naspram nje će stati Aranča Rus, 124. igračica sveta koja će legendi belog sporta poslužiti kao jači trening, te treba očekivati brzu pobedu iskusne Amerikanke. Drugi meč dana u Ešviou će igrati heroina prošlog izdanja Fed kupa u kojem su SAD osvojile titulu, Koko Vandevej koja takođe ne bi trebala da ima previše problema sa Rihel Hogenkapm, trenutno 108. na WTA listi.

(foto: Action Images)


tagovi

Fed kupVenus Vilijamssportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara