""
""

Viktorija Azarenka ne izlazi na US open!

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.08.17. | 11:38

Beloruska teniserka zbog porodične situacije odustaje od poslednjeg grend slema u sezoni, na kome će umesto nje učestvovati Misa Eguči iz Japana

Kraj, beloruska teniserka Viktorija Azarenka povukla se sa poslednjeg grend slem turnira u sezoni, odnosno Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku. Bivša prva teniserka sveta, po trenutnoi dostupnim informacijama odlučila se na ova nepopularan korak zbog porodične situacije.

Izabrane vesti

Potsetimo, da se Azarenka vratila na teren u junu, tačno šest meseci nakon što je rodila sina Lea. Nakon toga, ona se rastala i od oca deteta, što je po njenim rečima prouzrokovalo situaciju koja nije održiva u takmičarskom pogledu.
“Jako sam tužna što neću moći da se takmičim na ovogodišnjem US openu zbog porodične situacije koju rešavam. Nedostajaće mi boravak u Njujorku i nastup na jednom od mojih najomiljenijih turnira na kome sam doživela lepe trenutke. Radujem se učešću na US openu naredne godine", rekla je Viktorija Azarenka u svom saopštenju.
Beloruska teniserka, na US openu igrala je u finalu 2012. i 2013. godine. Pošto takmičenje na poslednjem grend slemu u sezoni počinje u ponedeljak, Azarenkino ime u žrebu će zameniti Misa Eguči, teniserka iz Japana.

(Foto: Action Images)


tagovi

US openViktorija Azarenka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara